Natxo González: «La competència entre els jugadors és el que ens fa ser líders»

En la roda de premsa posterior al partit de lliga contra l’Alicante, el tècnic andreuenc estava satisfet pel rendiment dels seus jugadors i per haver aconseguit un triomf davant l’Alicante, que va qualificar com un dels millors equips que han passat pel Narcís Sala.


En la primera part molt bé, en la segona intermitències. Creus que hi ha hagut algun factor psicològic en la segona part, creient que el partit estava fet i no era així?

No, també hi havia un equip al davant, un bon equip. La veritat és que l’Alicante és un dels millors equips que han passat per aquí i això cal tenir-ho en compte. No sempre és perquè tu has baixat, perquè t’has confiat… hi ha també un rival al davant que ens ha presentat molta oposició i això també cal valorar-ho. A més, encaixes el 2-1 i això genera certa incertesa, tu tems pel resultat i ells es fiquen en el partit, i és la dinàmica d’aquest tipus de partits.

El partit ha deixat la victòria, però potser lamentar la targeta groga per a Dani Martí, que comporta suspensió. Parlant amb ell deia que no veia la groga molt clara. Què creus?
La de Dani Martí i també la de Luso i la de Moyano. Els tres estaven amb quatre. Amb les targetes s’està sent bastant rigorós, ens estan ensenyant moltes i jo crec que la de Dani no era justa, perquè ha anat a sota, fort, ha tocat pilota… però no podem fer res, només descansar la setmana vinent.

natxo_grama2_200.jpgProblemes a la defensa per anar a la Villajoyosa.
Si. La veritat és que ens ha sortit tot a l’inrevés. L’únic que havia de provocar una miqueta era el pobre Amarilla, però al final canvi de plans. Amb la targeta de Luso i de Moyano, hem tractat que Amarilla no caigués també. Havien d’arribar i tampoc és dolent que anem netejant, a més després d’haver guanyat. Villajoyosa és important, però també després tenim enfrontaments durs contra Ontinyent i Lleida. L’objectiu era netejar al menys a tres jugadors, però la idea era un altre tipus de jugadors. Però bé, amb aquestes coses ja se sap: tens una intenció, i després les coses sempre surten del revés.

Comentava el míster de l’Alicante que us havien regalat la primera part.
Aquí tothom ens regala. Aquí cada vegada que guanyem ens regalen coses. Crec que hem estat millors, tant com regalar… no em sembla just. Crec que han tingut un equip al davant que és el Sant Andreu que ha estat millor que l’Alicante en línies generals i el resultat aquí està. Errades que hagin pogut cometre, com la del tercer gol o la del penal? Al final els gols sempre arriben per errades. Crec que cal valorar el rendiment dels dos equips.

Comentaves abans del partit que seria un partit dur, però heu acabat sumant els tres punts i mantenir-vos líders.
Sí. M’ha agradat molt l’Alicante. Han generat molts problemes i amb la presència de Postigo a dalt els dóna moltes opcions per a segones jugades. A més, tenen també grans jugadors com Gato, que es mou molt bé entre línies. La veritat és que tenen un molt bon equip i avui ho han demostrat. Així doncs, estic molt satisfet perquè aquest triomf és molt important.

Dues notes positives més: Lanzarote, després d’algunes setmanes, i Keko, després de la lesió, s’han retrobat amb el gol.
Això és important, ja que aquesta competència entre els jugadors és el que ens fa ser líders. Uns dies els toca a uns, uns altres els toca als altres, però sempre tens aquesta possibilitat i aquesta contundència en els darrers metres. És molt important perquè en una temporada tan llarga hi ha baixades de rendiment i els que surten sempre estan a l’alçada, això és important.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS