Prova de foc per a mantenir el lideratge

El Sant Andreu encara demà un nou partit de lliga, davant l’Alicante, on els jugadors hauran d’esforçar-se al màxim per mantenir el lideratge davant d’un equip que segurament a finals de temporada estarà lluitant per la zona alta.

Després d’assaborir durant una setmana el lideratge del grup tercer de segona B, el Sant Andreu afronta demà (12 hores, Narcís Sala), un nou compromís de lliga. Un partit que, per al tècnic, Natxo González, serà dels més durs de la primera volta: «Serà un partit dur. Tots els partits són complicats, però aquest el tens marcat en vermell, perquè possiblement, junt amb el de l’Ontinyent, serà el partit més dur que tinguem aquí a casa en la primera volta.»

lanzarote_gava_200.jpgL’entrenador andreuenc explica que l’Alicante «és un equip defensivament molt fort, físicament té jugadors molt bons i en jugades d’estratègia seran perillosos». A més, Natxo creu que els alacantins a finals de temporada es barallaran per entrar en les places de privilegi: «Aquestes dues últimes derrotes els han fet distanciar-se una miqueta, però jo crec que estaran lluitant per la zona alta.»

El fet de partir com a líder en aquest partit fa que l’equip l’afronti «amb responsabilitat. Estem allà dalt i hem de seguir demostrant que som els millors». El fet d’aconseguir alçar-se fins a la primera posició ha creat alegria entre la plantilla: «Et fa il·lusió i és bonic: som els millors del grup i a més, els que més puntuació hem obtingut de tota la categoria. Això et permet ser optimista i genera confiança en el treball que estem fent. Estem en el camí correcte i això, als tècnics i als jugadors ens dóna confiança», explica l’entrenador.

Les targetes, un maldecap
luso_gava_200.jpgFins a sis jugadors del primer equip estan a una targeta groga de la sanció (Luso, Amarilla, Moyano, Dani Martí, Xavi Moro i Lanzarote). «És un problema que em preocupa, perquè amb la baixa de Rueda a la defensa hi ha diversos jugadors amb quatre targetes», explica Natxo, que apunta: «Vas guanyant i sembla que tot va bé, però rebem masses targetes i, en alguns casos, massa rigoroses.»

Per al partit de demà, el tècnic tornarà a disposar d’Héctor Bueno, que es va perdre el partit a Sant Adrià per sanció, i de Tarradellas, que tampoc va poder jugar la setmana passada per lesió. En canvi, Rueda, que va ser operat ahir, seguirà sent l’única baixa de l’equip.

SANT ANDREU: Morales, Luso, Amarilla, Moyano, Abraham, Dani Martí, Héctor Bueno, Tarradellas, Lanzarote, Máyor i Keko.
Resta de la convocatòria: Pau (ps), Fran Grima, Jonathan de Amo, Ramon Masó, Pons, Xavi Moro, Aday, Fran Piera, Miguélez i Marcos.
ALTES: Tarradellas (lesionat) i Héctor Bueno (sancionat).
BAIXES: Rueda (lesionat).
ÀRBITRE: Suárez Betancor (col·legi canari).
CAMP: Narcís Sala, 12 hores.
RÀDIO: RTV (91.6 FM)

Aposta pel Sant Andreu!
A la web miapuestasantandreu.com ja pots fer les teves apostes pel partit de lliga de demà del Sant Andreu contra l’Alicante. Aquest migdia, l’estat de les apostes és el següent: el triomf del Sant Andreu es paga a 1,65 euros per euro apostat, l’empat a 3,10 euros, mentre que la derrota andreuenca es paga a 5 euros. A més, ara s’han ampliat els tipus d’apostes. A què esperes? Entra a miapuestasantandreu.com i aposta pel Sant Andreu!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS