sábado, 12 diciembre de 2009

rueda_120.jpgEl central del Sant Andreu va ser operat ahir divendres pel doctor Cugat d’un trencament muscular al recte anterior de la cama dreta. La intervenció va anar bé i en uns dies el jugador rebrà l’alta hospitalària.

Ahir divendres, Manolo Rueda va ser operat del trencament muscular i del trencament parcial del tendó del recte anterior de la cama dreta, lesió de la qual el jugador va recaure just quan ja encarava el darrer tram de la recuperació. L’operació va anar bé i ara Rueda s’haurà d’estar uns dies ingressat, tot i que en breu rebrà l’alta hospitalària.

Pel que fa al període de recuperació, aquest dependrà de l’evolució del jugador, ja que no hi ha un temps concret establert per a aquest tipus d’intervencions.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS