Sis jugadors, a una groga de descansar

Luso, Amarilla, Xavi Moro, Moyano, Dani Martí i Lanzarote estan a una targeta groga de complir el cicle de cinc que els faria veure des de la graderia el següent partit.  El capità andreuenc és el jugador que més targetes grogues ha vist de l’equip: un total de nou.

Natxo González es queixava diumenge passat en la roda de premsa posterior al partit contra l’Espanyol B de l’elevat número de targetes que veien els seus jugadors. El cert és que ara per ara, l’equip compta amb sis jugadors que corren el risc de perdre’s el següent partit a causa d’una sanció per acumulació d’amonestacions: Luso, Amarilla, Xavi Moro, Moyano, Dani Martí i Lanzarote.

D’ells sis, tres –Xavi Moro, Dani Martí i Lanzarote– van veure diumenge passat a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià la quarta targeta groga. Mentre que Xavi Moro i Lanzarote estan a punt de complir el seu primer cicle, per a Dani Martí, que acumula nou amonestacions, ja seria el segon: abans es va perdre el partit contra el Gavà per haver acumulat cinc targetes grogues.

D’altra banda, els altres tres jugadors andreuencs que estan a una groga de descansar ja fa partits que arrosseguen aquesta situació: Luso va veure la quarta groga en el partit a Maó, i ja fa dos partits que està al límit de la sanció; Amarilla, que ja va ser sancionat contra el Mallorca B per veure una vermella directa a Dénia, va veure la darrera targeta contra l’Alcoià, és a dir, fa tres partits, i finalment Moyano, ja fa quatre partits que acumula quatre grogues (la darrera la va veure contra el Logroñés).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS