Triomf treballat per seguir líders

L’equip ha aconseguit superar una bona prova de nivell davant l’Alacant i, amb els tres punts sumats, aconsegueix mantenir el primer lloc a la classificació de segona B. El marcador l’ha obert Tarradellas, i posteriorment Lanzarote i Keko s’han retrobat amb el gol.

El Sant Andreu ha anat per feina i en el primer xut a porta, els andreuencs han aconseguit avançar-se. Lanzarote ha fet una excel·lent centrada des de la punta dreta de l’atac andreuenc cap a Tarradellas, que després d’un bon control, ha superat la sortida d’Alberto amb un xut creuat (6’). I just dos minuts més tard, novament Lanzarote, aquest cop de falta, ha enviat la pilota al cap d’Amarilla, però la seva rematada, un pèl forçada, ha sortit una mica desviada. El mateix Amarilla ha estat qui ha evitat el gol de l’empat des de la mateixa línia de gol.

tarradellas_alicante_200.jpgL’Alicante s’ha abocat a l’atac, si bé sense gaire ordre ni encert. El Sant Andreu, mentrestant, ha aprofitat per recuperar el tempo del partit i, a més, ha vist com en una jugada d’atac, Oinatz Bilbao, després d’una centrada d’Abraham, ha desviat la pilota a dins de l’àrea amb la mà (40’) i l’àrbitre ha xiulat penal. Lanzarote no ha perdonat i ha superat Alberto amb un bon xut.

En l’inici de la segona meitat, tot i que el Sant Andreu ha seguit pressionant la porteria d’Alberto i ha provat de fer el tercer amb una rematada de Dani Martí que ha sortit desviada, l’Alacant ha aconseguit retallar distàncies. Gámiz, amb una semivaselina, ha superat Morales (51’).

lanzarote_alicante_200.jpgAl 71’ Sergio Postigo podria haver aconseguit l’empat, però el davanter incomprensiblement i sortosament ha enviat la pilota fora quan estava sol en el punt de penal. I del possible empat, els visitants s’han quedat amb deu després que Josu Ibarra veiés la segona targeta groga (73’) per una dura falta sobre Tarradellas.

Aquesta jugada ha canviat el guió del partit i el Sant Andreu ha passat a dominar. Així, Abraham, després de marxar de diversos rivals i quan semblava que el porter dels alacantins havia blocat la pilota, ha cregut en ell mateix, ha continuat la jugada, i ha aconseguit endur-se la pilota i donar-li el gol en safata a Keko, que sol davant de porteria ha fet el tercer (73’).

keko_alicante_200.jpgL’Alcant ha posat emoció als darrers minuts de partit quan Gato ha aconseguit, de falta directa, el 3-2.  El xut del jugador dels alacantins ha anat per sobre de la tanca i ha entrat per la creueta, sense que Morales pogués fer res per evitar el gol.

SANT ANDREU 3
ALICANTE 2

SANT ANDREU: Morales, Luso, Moyano, Amarilla, Abraham, Dani Martí, Héctor Bueno, Lanzarote (Aday 78’), Tarradellas (Fran Grima 91’), Miguélez (Keko 67’) i Máyor.
ALICANTE: Alberto, Forte (Pucho 88’), Oinatz Bilbao, Negredo, Vázquez, Guira (Quinin 82’), Josu Ibarra, Gato, Gamiz, Viyuela (Javi Salero 64’) i Sergio Postigo.
GOLS: 1-0 (6’) Tarradellas. 2-0 (39’) Lanzarote, de penal. 2-1 (52‘) Gámiz. 3-1 (77’) Keko. 3-2 (82’) Gato.
ÀRBITRE: Suárez Betancor (col·legi canari). Targetes grogues: als locals Dani Martí, Moyano, Miguélez, Luso i Tarradellas, i als visitants Oinatz, i Viyuela. Targetes vermelles: a Josu Ibarra (74’) per doble amonestació.
PÚBLIC: uns 1.800 espectadors al Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS