El Sant Andreu ha aconseguit una important victòria davant el Terrassa en un partit dur i treballat que fa que l’equip es distanciï del segon, el Barça Atlètic, a set punts. El Terrassa s’ha avançat, i Moyano abans del descans ha fet l’empat. En la segona part, el duo atacant andreuenc, Keko i Máyor, han tancat el triomf amb un gol cadascú.

Abans d’aquesta jornada el Sant Andreu era líder, però ara encara ho és més. El primer equip ha aconseguit un treballat triomf que els permet allunyar-se a set punts del segon classificat, el filial del Barça, i sumar la seva setena victòria consecutiva.

Héctor Bueno, després d’una centrada de Luso que ha refusat la defensa, ha estat el primer a posar a prova Miguel Ángel (6’), però el seu xut ha sortit per sobre del travesser. En una jugada similar, Luso ha tornat a centrar i aquest cop Dani Martí ha aconseguit rematar de cap, però el porter ha posat la mà per evitar el primer gol andreuenc (8’). En la continuació de la jugada, Tarradellas ha xutat, però la pilota ha sortit fregant el pal.

moyano_terrassa_200.jpgMario, amb un fortíssim xut de falta directa que Morales ha refusat amb els dos punys en una bona intervenció, ha estat el primer en llençar a porta (17’). I just uns minuts més tard, Idri, de cap, ha fet saltar la sorpresa a l’Olímpic en aconseguir avançar el seu equip en el marcador. Arran del gol, el partit ha entrat en una fase d’aturades contínues (moltes faltes) i cap dels dos equips ha aconseguit trenar una jugada amb sentit. En una falta que Carroza ha fet sobre Keko, Héctor Bueno ha servit cap a Moyano, que llançant-se en planxa i de cap ha fet tornar les coses al seu lloc marcant l’empat (37’).

Abans del descans, l’àrbitre ha anul·lat un gol al Terrassa per fora de joc i, mentre aquests no s’havien adonat i celebraven el gol, el Sant Andreu, molt murri, ha trenat una contra. Aday ha fet una gran jugada per la banda que ha estat tallada, amb una falta molt clara, per Marc Damas.

En la segona meitat, després d’un córner xutat per Aday que ha refusat la defensa egarenca, la pilota ha anat a parar a peus d’Héctor Bueno, que ha xutat però Miguel Ángel ha posat les mans. Keko podria haver aprofitat el refús si no hagués estat en fora de joc. Just en la següent jugada d’atac Aday ha fet una excel·lent centrada i Keko, venint des del darrere, ha aprofitat que el porter i la defensa no s’han entès per avançar per primer cop al Sant Andreu (50’).

aday_terrassa_200.jpgAmb el segon gol la possessió ha tornat al bàndol andreuenc i Miguélez ha fet una passada cap a Tarradellas, que segons l’àrbitre estava en fora de joc (58’). Els andreuencs han perdonat el tercer poc després. Al 64’, Keko, amb un xut des de la frontal de l’àrea, ha posat a prova Miguel Ángel. El porter ha refusat i Dani Martí, en segona instància, a enviat la pilota al pal. Miguélez (73’) s’ha tret del barret un gran xut des de dins de l’àrea que el porter dels vallesans ha enviat a córner amb la punteta dels dits, tot i que l’àrbitre ha xiulat sacada de porteria. Els andreuencs han jugat els darrers minuts amb superioritat numèrica després que l’àrbitre expulsés amb vermella directa Jesús García per una entrada a Héctor Bueno.

A les acaballes, els quadribarrats han seguit buscant la porteria rival i Keko, en una contra ben portada, li ha passat amb l’exterior la pilota a Máyor que només l’ha hagut d’empènyer per aconseguir la setena victòria consecutiva. Abans de xiular el final, l’àrbitre ha acabat expulsant Abraham per un frec a frec amb Ramon.

TERRASSA 1
SANT ANDREU 3
onze_terrassa_2_200.jpgTERRASSA:
Miguel Ángel, Òscar Sierra, Carroza, Jesús García, Marc Damas (Gallar 69’9, Pérez, Adrià (José Sánchez 82’), Ramon, Idri, Señé i Jan Lladó (Jose Ramírez 78’).
SANT ANDREU: Morales, Luso, Amarilla, Moyano, Ramon Masó, Héctor Bueno, Dani Martí, Tarradellas (Máyor 80’), Aday (Lanzarote 69’), Miguélez (Abraham 89’) i Keko.
GOLS: 1-0 (25’) Idri. 1-1 (37’) Moyano. 1-2 (50’) Keko. 1-3 (92’) Máyor.
ÀRBITRE: Sánchez Ramos (col·legi de Tenerife). Targetes grogues: als locals Marc Damas, Òscar Sierra i Ramon, i als visitants Luso i Ramon Masó. Targetes vermelles: al local Jesús García (76′) i al visitant Abraham (93’), ambdós amb vermella directa.
PÚBLIC: uns 350 espectadors a l’Olímpic de Terrassa.

[nggallery id=5]

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS