Natxo González: «Hem aconseguit una victòria molt, molt important davant d’un rival difícil»

En la roda de premsa posterior al partit a l’Olímpic de Terrassa, el tècnic andreuenc es mostrava satisfet per la victòria i pels 50 punts que ja ha sumat l’equip. Tot i això, explicava, com ja havia previst abans del partit, que la dificultat del rival i del partit els han fet lluitar de valent per aconseguir el triomf, el setè consecutiu.

Ha costat una mica més del que potser estava escrit al guió?
Sí, però és que no sé el que estava escrit en el guió. Al final sembla que havíem de venir aquí a passar la tarda i guanyar 0-7 o 0-8, i no pot ser. Són onze contra onze. És evident que a priori érem favorits, perquè la classificació així ho diu, però coi, aquí tots els partits s’han de lluitar. Érem onze contra onze, i a un partit pot passar qualsevol cosa. Sabíem que no seria fàcil i no ha estat fàcil.

La motivació dels jugadors del Terrassa avui era extra.
Jo sempre dic el mateix. Els col·lectius, davant les adversitats, s’enforteixen. Aquests darrers dies han millorat una mica les coses. Aquesta convivència que han tingut a aquests col·lectius els enforteix. A més, ve el líder i tothom té el seu orgull i són futbolistes com nosaltres. Era un partit molt complicat per a nosaltres. Aquesta sensació, sobretot externa, que has de guanyar per decret, així no és, s’ha de demostrar al camp. Al final, hem aconseguit una victòria molt, molt important davant d’un rival difícil.

natxo_terrassa_olimpic_2_200.jpgHa notat aquesta sensació al seu vestidor?
No, el que passa és que són partits molt complicats. Tota la setmana, com sempre, hem treballat per sortir el diumenge a tope, però són partits que costen. Al final, el Terrassa és cuer, està en una situació complicada… però costa. A més, en un partit en què ells et donen la pilota, en què es tanquen i tu tens l’obligació de buscar la porteria, deixant espais a l’esquena… no és còmode davant d’un rival molt tancat en què qualsevol pèrdua és un contraatac. Són partits de màxima responsabilitat i així ha estat. Crec que hem estat al nivell que el partit demanava.

El que és evident és que el Sant Andreu ha fet una passa endavant molt important.
Sí, ens posem amb 50 punts, que són molts, i estem satisfets. Però com es sol dir, encara queda molt. Això sí, estem contents amb la trajectòria.

Vostè que al seu vestidor té gent que ha jugat aquí, a Terrassa, què li sembla la situació que s’ha viscut?
Doncs una putada, com ja vaig dir fa una setmana. Al final tots som companys i no t’agrada veure situacions d’aquesta mena. I a més, en un club com el Terrassa que fa pocs anys estava en la glòria i a segona A. Des de fora sembla increïble que puguin passar aquestes coses, però s’arriba a elles, no sé perquè ja que jo no pertanyo a aquesta casa, vosaltres ho sabreu millor, però és una pena. I des d’aquí, doncs donar ànims, com ja li he donat a Miquel Olmo, perquè estan passant una situació molt delicada, a veure si es soluciona. Al menys, que surtin al terreny de joc cada diumenge i gaudeixin en la mesura del possible, i que els paguin per fer la seva feina, òbviament.

Entrant en la valoració general de l’àrbitre, hi ha una jugada molt concreta, que és una falta sobre Abraham que acaba amb la seva expulsió. Tu que estaves davant, com ho has vist?
No ho sé. Ha estat una entrada per darrere i ell amb el braç ha donat un cop a la cara del rival. Jo crec que no és intencionat, però així ho haurà considerat l’àrbitre.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS