T’assegurem emocions fortes!

tribuna_Narcis_Sala_120.jpgEl club vol ampliar la massa social de cara a la segona volta amb una atractiva promoció per als aficionats que ara es decideixin a fer el pas i fer-se abonats. I és que, si l’equip no es classifica per a la fase d’ascens d’enguany, la temporada vinent, el club els regalarà l’abonament.

Després de l’excel·lent primera volta que ha fet l’equip, el club té la intenció d’anar omplint mica en mica en Narcís Sala per tal que l’afició ajudi al cos tècnici i als jugadors  a aconseguir la classificació per a la fase d’ascens a segona A durant la sempre complicada segona volta.

Per això, la Unió Esportiva ha engegat una atractiva promoció per a tots aquells aficionats que vulguin fer-se, des d’ara i fins al proper 31 de gener, abonats. Els seguidors hauran de pagar l’abonament d’aquesta temporada, però el club  els assegura emocions fortes! I és que, en cas que l’equip no es classifiqués per disputar la fase d’ascens a segona A, a tots aquells abonats nous que s’acullin a aquesta promoció, el club els regalaria l’abonament de la temporada vinent.

Aquesta promoció, però, no és acumulable amb les que es van fer a l’inici de temporada. Us recordem que l’horari d’atenció al públic és de 9.30 a 13.30, i de 16 a 20 hores.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS