El primer equip cercarà demà al Miniestadi (16 hores) davant el Barça Atlètic, l’onzè triomf consecutiu que li permeti fer història al club. Rueda, després de quatre mesos de baixa, a més d’Amarilla i Lanzarote, són alta a la convocatòria, de la que cauen Luso i Tarradellas per sanció, i Keko i Héctor Bueno per lesió.

«Si guanyem, donarem un pas endavant molt important. Amb aquesta il·lusió anem. Volem assaltar el Mini». Més clar, l’aigua. El tècnic Natxo González i l’equip tenen clar que aconseguir els tres punts demà seria donar un autoritari cop sobre la taula. I és que demà al Miniestadi es veuran les cares el tercer classificat i el líder.

mayorEn cas d’aconseguir un triomf demà, l’equip es convertirà en el primer en els cent anys d’història del club en sumar onze triomfs consecutius. «Serà una altra dada per a la història del Sant Andreu, quedarà en la història. És important anar trencant rècords, això vol dir que estem aconseguint bons números. En aquests tres anys estem aconseguint coses importants, però hem de seguir, no conformar-nos», afirma Natxo.

Per a l’entrenador, aquest no és el partit més important de la temporada: «Segur que en vindran més molt més importants; aquest és interessant per tot el que l’envolta», destaca.

Rueda torna a la convocatòria
ruedaEl tècnic ha convocat a tots els jugadors disponibles i no serà fins demà que triarà els setze que tindran opcions de vestir-se de curt. Però entre els disponibles destaca un esperat retorn. Després de quatre mesos de baixa, Manolo Rueda torna a una convocatòria. «Ha estat bastant sorprenent. Ahir va fer dos mesos que el van operar. S’ho ha currat. Ha estat un exemple de professionalitat, tot i estar fotut, per recuperar-se abans. Estem molt contents per ell», afirma el tècnic.

El central es va fer un trencament fibril·lar el 7 d’octubre a Puertollano i, si bé en un primer moment es va optar per fer un tractament conservador, quan estava a punt de reaparèixer va recaure i va haver-se d’operar. Tot i això, el treball dur d’aquests dos últims mesos li ha permès rebre l’alta molt més aviat del que es preveia.

A Rueda s’afegeixen Amarilla, que ja s’ha recuperat de les molèsties que li han impedit jugar els dos últims partits, i Lanzarote, un cop complert el partit de sanció. De la llista cauen Tarradellas i Luso per sanció i Héctor Bueno per lesió, a més de Keko. «Tenim baixes importants, però ja hem demostrat que tenim una plantilla competitiva», apunta Natxo.

L’afició, el jugador número 12
aficioDe ben segur que l’afició andreuenca no es voldrà perdre el partidàs de demà al Mini. «Tant de bo vingui molta gent i ens sentim recolzats per ells. L’afició és conscient que és un partit interessant, han de confiar en nosaltres, els estem donant arguments amb el nostre joc i els resultats», comenta el tècnic, que afegeix: «Els que vagin ens ajudaran a aconseguir un bon resultat, n’estic segur.»

SANT ANDREU: Morales, Fran Grima, Amarilla, Moyano, Abraham, Dani Martí, Xavi Moro, Lanzarote, Aday, Miguélez i Máyor.
Resta de la convocatòria: Pau (ps), Rueda, Jonathan de Amo, Ramon Masó, Pons, Fran Piera i Marcos.
Altes: Rueda i Amarilla (lesionats) i Lanzarote (sancionat).
Baixes: Luso i Tarradellas (sancionats) i Héctor Bueno i Keko (lesionats).
Àrbitre: Barberá Fuentes (col·legi valencià).
Camp: Miniestadi, 16 hores.
TV: Canal 33, Barça TV.
Ràdio: RTV (91.6 FM).

Aposta pel Sant Andreu!
A la web miapuestasantandreu.com ja pots fer les teves apostes pel partit de lliga de demà del Sant Andreu contra el Badalona. Aquesta tarda, l’estat de les apostes és el següent: el triomf del Sant Andreu es paga a 2,70 euros per euro apostat, l’empat a 3,25 euros, mentre que la derrota andreuenca es paga a 2,25 euros. A què esperes? Entra a miapuestasantandreu.com i aposta pel Sant Andreu!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS