Abraham es perdrà el partit contra el Gavà per sanció

abrahamEl Jutge de Competició ha sancionat amb un partit al lateral andreuenc després que Abraham veiés la cinquena targeta groga el passat diumenge contra el Benidorm. Així, haurà de veure el partit davant el Gavà des de la graderia.

El lateral quadribarrat va veure el passat diumenge durant el partit davant el Benidorm al Narcís Sala la cinquena targeta groga del cicle. El Jutge de Competició, per tant, li ha imposat el pertinent partit de sanció que complirà davant el conjunt gavanenc.

Abraham complirà així aquest proper diumenge el tercer partit de sanció d’aquesta temporada. Anteriorment ja s’havia perdut els partits contra el Lleida i el València Mestalla per haver vist una targeta vermella en els enfrontaments amb l’Ontinyent i el Terrassa respectivament.

Més en

Carlos Craviotto s’incorpora al Sant Andreu

Premsa18 de novembre de 2019

Victòria del Femení A i derrota del Femení B

Premsa18 de novembre de 2019

Valuós empat del Juvenil A (1-1)

Premsa17 de novembre de 2019

Gerro d’aigua freda (2-0)

Premsa17 de novembre de 2019