El partit contra el Barça Atlètic, en directe pel 33

cameraEl proper partit de lliga del Sant Andreu, aquest dissabte, a les 4 de la tarda, al Miniestadi davant el filial blaugrana, serà retransmès en directe pel canal 33. Serà el cinquè partit dels andreuencs retransmès per la televisió catalana.

El partit de la jornada 25 de lliga que enfrontarà aquest dissabte, 13 de febrer, a les 16 hores, al Miniestadi, al Barça Atlètic i al Sant Andreu serà retransmès en directe pel canal 33.

Aquest serà doncs, el cinquè partit dels andreuencs que es podrà veure per televisió aquesta temporada, després d’haver pogut seguir en diferit el Sant Andreu-Mallorca B de la jornada 10, el darrer partit de l’any 2009, a domicili davant la Villajoyosa, el Terrassa-Sant Andreu, i fa dues setmanes, l’Orihuela-Sant Andreu des de Los Arcos.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS