El «pisha» torna a vestir-se de curt

ruedaManolo Rueda va saltar diumenge passat a la gespa del Narcís Sala per primer cop després de la lesió que es va fer a Puertollano i que l’ha tingut quatre mesos allunyat dels terrenys de joc. L’afició va reconèixer el seu esforç corejant el seu nom quan va entrar per Amarilla en el tram final de partit.

Quatre mesos després de lesionar-se a Puertollano, Manolo Rueda va tornar diumenge a vestir-se de curt, deixant enrere les sessions de recuperació, les hores a la piscina, al gimnàs… El Narcís Sala el va rebre corejant el seu nom quan va entrar al terreny de joc substituint Amarilla.

rueda«És un sentiment i una sensació que, per desgràcia he tingut la sort de sentir-la, quina paradoxa. Ha estat després d’una lesió, però el reconeixement de tota aquesta gent ha estat increïble i us puc assegurar que mentre lluitava i treballava en gimnasos, en piscines, en sessions molt llargues i fins i tot en quatre sessions diàries, me’n recordava d’ells, de tota la meva gent i del món del futbol, que et dóna aquestes coses», afirmava Rueda, content pel retorn.

Rueda, conegut pels jugadors i pels seguidors com a Pisha, es va fer un trencament muscular al recte anterior de la cama dreta el 7 d’octubre a Puertollano, en el partit de copa del Rei i, quan estava gairebé recuperat, va recaure en un entrenament. Això el va obligar a passar per quiròfan el 12 de desembre i a tornar a començar la recuperació de zero. «Han estat molts dies, moltes hores de feina, de sacrifici, de plorar molt, i en el moment de sortir al camp, el sentiment de tota la meva gent i de la meva afició m’han fet estar als núvols, que és en definitiva el que esperava des de feina temps i que anhelava amb bogeria.»

ruedaLa casualitat va voler que Rueda reaparegués justament davant del Benidorm, l’últim equip al que li va fer un gol. Va ser a Foietes, a la primera volta, i el central va marcar, de cap el 2-4 final.  Diumenge passat, el central va saltar a la gespa en el temps afegit: «Li he dit a l’àrbitre a veure si descomptava dos o tres minutets més, a veure si em donava temps a tocar pilota i m’ha dit que ja miraria, i al final m’ha donat temps», explicava en acabar el partit, entre riures.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS