El primer objectiu, cada cop més a prop

El Sant Andreu visita demà (12 hores) La Bòbila de Gavà amb la intenció de sumar tres punts que li permetin, d’una banda, apropar-se a la classificació per a la fase d’ascens i, de l’altra, tornar a guanyar a domicili i ser els millors visitants del grup. Keko i Aday per lesió i Abraham per sanció són les baixes de l’equip.

Després de tancar diumenge passat el Tourmalet de la temporada (partits contra Badalona, Barça Atlètic i Benidorm), el Sant Andreu viatja demà fins a Gavà per enfrontar-se al dinovè classificat. Després de perdre al Miniestadi, els andreuencs cercaran tornar a guanyar a domicili. «Sempre anem amb aquest ànim i amb molta il·lusió perquè si demà aconseguim els tres punts estem una mica en la mitjana necessària per jugar les eliminatòries, i això és molt important», comenta el tècnic, Natxo González.

franpieraAmb el triomf davant el Benidorm, el Sant Andreu va aconseguir igualar el total de punts que va sumar la temporada passada (62), una xifra que li va permetre jugar la fase d’ascens com a tercer classificat. «Amb 65 punts ja podem estar parlant de números d’eliminatòria», afirma Natxo, que afegeix: «És la nostra màxima il·lusió. Classificar-nos per a les eliminatòries era el primer objectiu de la temporada i ningú li està donant importància. Sembla que haguem arribat aquí sense baixar-nos de l’autobús, però tenim un treball al darrera de moltes hores i de moltes sessions i jo, al menys, juntament amb la plantilla, ho destaquem i per això lluitarem demà.»

A més, en cas de sumar els tres punts, l’equip es convertirà en el millor visitant del grup, per darrere del Benidorm, que ara l’avantatja en un punt: «Quan vas sumant aquests triomfs vas aconseguint aquestes estadístiques», diu l’entrenador.

Del rival de demà, Natxo destaca que «són un equip que té molt clar el seu rol des de l’inici de temporada, i això crec que és d’admirar. L’entrenador segueix aquí tot i els resultats negatius, i a més ha donat opció a jugadors per poder jugar a segona B». El tècnic segueix explicant que «com que tenen assumit aquest rol, això els permet jugar i gaudir del futbol. I això és perillós, ja que és un equip que, malgrat la classificació, ha tingut una estabilitat, no ha hagut cap paraula més alta que l’altra… estan portant la temporada molt dignament»

adayTres baixes per visitar La Bòbila
El primer equip segueix comptant amb les baixes de Keko i d’Aday per lesió, mentre que aquesta setmana s’ha afegit a la llista de baixes Abraham. El defensa andreuenc va veure diumenge passat la cinquena targeta groga de la temporada i demà no es podrà vestir de curt per estar sancionat.

SANT ANDREU: Morales, Luso, Amarilla, Moyano, Ramon Masó, Héctor Bueno, Dani Martí, Fran Piera, Lanzarote, Máyor i Marcos.
Resta de la convocatòria: Pau (ps), Fran Grima, Rueda, Jonathan de Amo, Xavi Moro, Pons, Tarradellas i Miguélez.
Baixes: Abraham (sancionat) i Keko i Aday (lesionats).
Altes: cap.
Àrbitre: Martínez Munuera (col·legi valencià).
Camp: La Bòbila, 12 hores.
Ràdio: RTV (91.6 FM).

Aposta pel Sant Andreu!
A la web miapuestasantandreu.com ja pots fer les teves apostes pel partit de lliga de demà del Sant Andreu contra el Badalona. Aquesta tarda, l’estat de les apostes és el següent: el triomf del Sant Andreu es paga a 1,40 euros per euro apostat, l’empat a 4 euros, mentre que la derrota andreuenca es paga a 6 euros. A què esperes? Entra a miapuestasantandreu.com i aposta pel Sant Andreu!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS