El Sant Andreu regala 25 entrades pel partit al Miniestadi

celebracio_alicante_120.jpgVols anar a veure el partit que aquest dissabte enfrontarà al Sant Andreu amb el Barça Atlètic al Miniestadi? El club regala als seus socis vint-i-cinc entrades per poder veure el partit en directe. Vols aconseguir-ne una? Només has d’enviar un mail amb les teves dades. Participa en el sorteig, és molt fàcil!

Dissabte vinent, 13 de febrer, a les 16 hores, el Sant Andreu juga el partit més important fins ara de la temporada al Miniestadi, davant el tercer classificat, el Barça Atlètic. Vols viure el partit en directe? El club sorteja entre els seus socis vint-i-cinc entrades per assistir al Miniestadi aquest dissabte per animar al primer equip. Per participar en el sorteig, envia un correu electrònic a:

concursos@uesantandreu.cat

No oblidis incloure en el correu les teves dades:

  • Nom i cognoms
  • Número de soci
  • Adreça electrònica
  • Telèfon de contacte

Tens temps fins al divendres al matí. A la tarda farem el sorteig entre tots els participants i ens posarem en contacte amb els guanyadors per tal que passin per oficines a recollir la seva entrada. Molta sort a tothom!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS