El Sant Andreu s’ha desfet aquest matí del Badalona i ha sumat el desè triomf consecutiu. Al minut 8 l’equip ja guanyava per 2-0 gràcies als gols d’Héctor Bueno i d’Aday. Tarradellas, de penal, ha arrodonit el marcador abans que els escapulats fessin el de l’honor a través de Ramírez.

La igualtat al marcador, el 0-0 inicial, s’ha dissolt aquest matí molt ràpidament. En una falta que el Badalona ha fet a tres quarts de camp, Héctor Bueno ha agafat la responsabilitat i l’ha executat de forma magistral. El mig ha fet tot un golàs en el minut 4 fent entrar la pilota per l’escaire de la porteria defensada per Rubén. Tot just quatre minut més tard, Aday ha estat molt murri i, després que la defensa badalonina li fes una falta a Máyor, l’extrem ha superat el porter badaloní amb un precís cop de cap. Pitu ha estat el primer jugador escapulat que ha fet intervenir a Morales en aquesta matinal: al 19′, amb un xut des de la banda dreta de l’atac que ha anat directament a les mans del porter andreuenc.

Després del hat-trick de la setmana passada, Máyor ha tingut dues bones ocasions consecutives per fer el tercer. Primer, al 28′, ha topat amb Robles després de rebre una bona passada de Miguélez, i tan sols dos minuts més tard, ha recollit una centrada des de la banda esquerra, però la seva rematada, gairebé sense angle, l’ha aturat Rubén en la mateixa línia de gol.

Aday ha demostrat que les aprofita les oportunitats i que ser titular no li va gran. Després de fer el seu primer gol a la lliga, al 34′ ha fet una excel·lent jugada personal, amb barret inclòs, i l’ha culminada amb una xilena que ha sortit per sobre del travesser. A les acaballes de la primera part, Miguélez ha estat a punt de fer el tercer rematant una falta servida per Héctor Bueno, però la pilota ha sortit desviada.

Ja en la segona part, Óscar Ramírez ha intentat emular a Héctor Bueno i ha tractat de sorprendre Morales amb un xut de falta directa que entrava per l’escaire però que el porter local, amb una bona intervenció, ha enviat a córner (52′). Just en la següent acció, Cámara ha tocat la pilota amb la mà dins de l’àrea després d’una centrada dels andreuencs i Tarradellas no ha perdonat des del punt de penal, fent el tercer.

Tot just superada la primera hora de partit, l’àrbitre ha considerat que Luso tocava la pilota amb la mà, ha xiulat falta i li ha mostrat la segona targeta groga i ha deixat al Sant Andreu amb un jugador menys. Just en aquesta falta, el Badalona ha retallat distàncies amb un xut de Ramírez que, si bé Morales ha aconseguit tocar, no ha pogut evitar que acabés entrant després de tocar la fusta.

La connexió Miguélez-Máyor ha provocat que el Narcís Sala tornés a despertar-se, però el davanter alacantí ha rematat molt forçat (74′). A les acaballes, el Badalona ha intentat tancar al Sant Andreu en la seva àrea, però l’equip de Toni Llebaria no ha estat massa encertat de cara a porta. Per contra, els quadribarrats, tot i jugar en inferioritat, han disposat d’ocasions, com ara una jugada personal de Fran Piera que Rubén ha enviat a córner.

Al final, tres punts més al sac, deu triomfs consecutius i la moral pels núvols per afrontar la setmana vinent el partit al Miniestadi davant el Barça Atlètic, el segon classificat.

SANT ANDREU 3
BADALONA 1
SANT ANDREU:
Morales, Luso, Moyano, Dani Martí, Abraham, Héctor Bueno (Fran Grima 46′), Xavi Moro, Tarradellas, Aday (Fran Piera 75′), Miguélez i Máyor (Pons 84’).
BADALONA: Rubén, Ramírez, Robles, Cámara (Molina 78’), Larios (Diego Torres 29′), Xavi Muñoz, Sidibe, Víctor, Blanco (Pugui 60′), Pitu i Xavi Molist.
GOLS: 1-0 (3′) Héctor Bueno. 2-0 (8′) Aday. 3-0 (55′) Tarradellas. 3-1 (63′) Ramírez.
ÀRBITRE: García Cabrera (col·legi de Tenerife). Targetes grogues: al local Tarradellas, i als visitants Robles, Xavi Muñoz, Víctor, Ramírez i Cámara. Targetes vermelles: al local Luso (61′) per doble amonestació.
INCIDÈNCIES: uns 2.600 espectadors al Narcís Sala, amb el president, Joan Gaspart, a la llotja.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS