Inici Algun dia havia de ser

El Sant Andreu ha caigut aquesta tarda 2-1 al Miniestadi davant el Barça Atlètic. Dos gols de Jonathan Soriano en la primera part han fet que els andreuencs anessin a remolc durant tot el partit. Només Marcos, en el temps afegit, ha aconseguit el de l’honor i ha pogut empatar el goal-average amb el filial.

Després de deu triomfs, el Sant Andreu ha perdut el segon partit de la temporada aquesta tarda al Miniestadi. El conjunt blaugrana s’ha avançat en el marcador en els primers minuts. Rueda ha estat el primer en provar sort. El xut del mig blaugrana ha sortit a la dreta de la porteria de Morales (3′). I tan sols tres minuts més tard, Jonathan Soriano aprofitava una passada de Sergi Roberto per superar el porter andreuenc.

moralesAmarilla podria haver establert l’empat (9′) amb una rematada dins de l’àrea a una falta servida per Lanzarote, però Miño no ha tingut problemes per aturar. I en la següent jugada, Nolito ha fet topar la pilota en el travesser de la porteria de Morales. El porter andreuenc, de llarg el millor jugador del primer equip en la primera part, ha salvat el segon quan Jonathan Soriano s’ha plantat sol davant d’ell i ha cobert molt bé la seva posició (22′). En una jugada calcada a l’anterior, el davanter blaugrana ha xutat a l’esquerra de la porteria andreuenca tan sols un minut més tard. La resposta quadribarrada ha arribat de les botes de Miguélez (24′) que ha recollit una bona centrada de Lanzarote però la seva rematada ha sortit desviada.

Rubén Miño s’ha lluït per enviar a córner una rematada d’Aday (27′), però en una contra, novament Jonathan Soriano ha rebut una passada de Nolito, li ha guanyat la partida a la defensa i ha tornat a batre Morales (28′). El porter ha tornat a evitar que el filial blaugrana li fes un gol a les acaballes de la primera part.

marcosJa en la segona, les ocasions han minvat, tot i que el filial blaugrana ha arribat amb més perill a la porteria de Morales. Després de rebre un cop al cap amb la bota d’un jugador blaugrana, Aday ha hagut de ser atès. El jugador, a qui li han hagut de posar vuit punts, no ha pogut seguir i ha estat substituït per Fran Piera. Novament Morales ha estat providencial quan ha aturat un xut d’Elvis quan aquest estava sol davant d’ell (61′), i poc després Nolito ha fet una bona jugada i per sort la seva centrada no l’ha pogut aprofitar Thiago.

Ja a les acaballes, Fran Piera ha fet una bona jugada però la seva centrada no ha trobat rematador. Tot i això, Marcos, que acabava de sortir al terreny de joc, ha aconseguit fer el gol de l’honor sol davant Miño (92’). Un gol que, tot i que no servia per sumar cap punt, feia que el goal-average entre els dos equips s’empatés (a l’anada el resultat va ser de 3-2) i, en cas d’un hipotètic empat entre andreuencs i blaugranes a final de temporada, decidiria la diferència de gols a favor i en contra de cadascú.

onzeBARÇA  ATLÈTIC 2
SANT ANDREU 1
BARÇA ATLÈTIC:
Rubén Miño, Montoya, Armando, Fontás, Espasandín, Rueda (Oriol Romeu 74′), Sergi Roberto, Nolito, Elvis (Edu Oriol 66′), Thiago (Luque 85′) i Jonathan Soriano,
SANT ANDREU: Morales, Fran Grima, Moyano, Amarilla, Abraham, Dani Martí, Xavi Moro (Marcos 84′), Lanzarote, Aday (Fran Piera 59′), Miguélez i Máyor.
GOLS: 1-0 (6′) Jonathan Soriano. 2-0 (28′) Jonathan Soriano. 2-1 (92′) Marcos.
ÀRBITRE: Barberá Fuentes (col·legi valencià). Targetes grogues: als locals Elvis i Thiago, i als visitants Miguélez, Moyano, Dani Martí, Amarilla i Lanzarote.
PÚBLIC: uns 1.500 espectadors al Miniestadi, amb la presència de 800 seguidors andreuencs.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS