L’ajuda a Haití, en camí

creu_roja_120.jpgEl darrer partit a casa, davant el València Mestalla, el club i els aficionats andreuencs van mostrar la seva solidaritat amb Haití després del terratrèmol que va sacsejar aquest país. Els 746,74€ que vam recaptar entre tots ja han estat ingressats, tal i com es va informar, al compte de la Cruz Roja.

La solidaritat dels seguidors andreuencs i del club va quedar palesa en el darrer partit a casa, davant el filial valencianista, el passat 24 de gener. El 10% del taquillatge que es va fer en aquell partit, a més de les donacions que els socis, aficionats i seguidors van fer en les urnes que el club va disposar per recollir-les, va pujar a 746,74 euros, que ja han estat ingressats, tal i com es va anunciar, al compte que Cruz Roja ha destinat per ajudar al poble d’Haití.

El passat 12 de gener, Haití va veure’s sacsejat per un terratrèmol de 7 graus en l’escala de Richter que va fer que la capital i algunes de les ciutats properes quedessin gairebé totalment destruïdes. Un cop finalitzades les tasques de rescat, ara cal centrar-se en reconstruir les ciutats i en ajudar a la població a sortir endavant.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS