Les inscripcions per al I Torneig Futbol-7, obertes

pilotaVols jugar partits de futbol al Narcís Sala? Tant si ets soci del club com si no ho ets, pots inscriure el teu equip fins el proper 14 de març al I Torneig Futbol 7 que es jugarà al feu andreuenc des del proper mes de març fins al juny.

El proper mes de març al Narcís Sala es començarà a disputar el I Torneig Futbol-7. Des d’ara i fins el proper 14 de març tots aquells equips que es vulguin apuntar poden fer-ho enviant un mail a secretaria@uesantandreu.cat . Per poder participar, cada equip haurà d’abonar prèviament 200 euros.

El torneig està obert tant a socis com a no socis. El funcionament serà en grups de quatre equips, i es classificaran els dos primers de cadascun per a les eliminatòries directes, i serà al juny quan coneguem l’equip campió, que tindrà la inscripció gratuïta per la següent edició del Torneig.

Els partits es disputaran al Narcís Sala en dos horaris: de 14.30 a 15.30 hores i de 15.30 a 16.30 hores, i cada equip haurà de portar l’equipament dels seus jugadors.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS