Les noves samarretes, ja a la venda

samarretaTots aquells aficionats que ho vulguin ja poden passar-se per la botiga Benitosports del Centre Comercial La Maquinista a adquirir la nova samarreta, és a dir, la que el primer equip llueix des del partit contra el València Mestalla a casa.

Des d’aquesta setmana ja estan a la venda a la botiga Benitosports del Centre Comercial La Maquinista les noves samarretes de la Unió Esportiva. El club va decidir modificar el disseny de les samarretes que l’equip va lluir en el primer tram de lliga per tal que aquestes siguin fidels a les que sempre havien lluït els equips del club, amb les quatre barres.

El disseny de la nova samarreta va ser presentat pel president del club, Joan Gaspart, en la junta d’accionistes que es va celebrar el passat 27 de novembre, i el primer equip les va estrenar en el partit davant el València Mestalla, el 24 de gener.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS