Luso i Tarradellas, sancionats amb un partit

luso_badalona_120.jpgEl Jutge de Competició ha sancionat a Luso i a Tarradellas amb un partit. Així, tant el lateral, que va veure dues grogues davant el Badalona, com l’extrem, que va veure la cinquena targeta, es perdran el partit del proper dissabte al Miniestadi davant el Barça Atlètic.

Luso i Tarradellas no podran jugar aquest dissabte al Miniestadi davant el Barça Atlètic. El lateral andreuenc va veure diumenge passat dues targetes grogues (va ser expulsat en el minut 61) i, si bé el club va parlar amb un membre del Comitè per intentar presentar un recurs per la segona groga (l’àrbitre, García Cabrera va considerar que Luso tocava la pilota amb la mà, tal i com va reflectir a l’acta), finalment aquest no es va presentar degut a que la jugada no es veia amb claredat a les imatges de televisió, i el Comitè no l’hauria acceptat.

Tampoc es podrà vestir de curt Pere Tarradellas, que diumenge passat va veure la cinquena targeta groga del cicle i el Jutge de Competició li ha imposat un partit de sanció.

Mentre que per a Luso aquest serà el segon partit que es perd aquesta temporada per sanció (no va poder jugar al camp de la Villajoyosa per acumulació d’amonestacions), per a Tarradellas serà el primer.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS