Mesures per evitar l’accés furtiu al camp

carnet_09_10El club ha decidit prendre mesures per evitar les irregularitats que hi ha amb els carnets per entrar al camp els dies de partit. A aquell soci que s’enxampi ajudant a una altra persona a accedir al camp de manera furtiva, se li retirarà el carnet fins a finals de temporada.

La Unió Esportiva Sant Andreu ha decidit prendre mesures per evitar que entrin al Narcís Sala persones de manera furtiva els dies de partit.

Degut a l’increment d’aquests casos que s’ha produït en els últims partits del primer equip, a partir del proper partit a casa, si qualsevol de les persones de seguretat que hi ha a les portes, sota la supervisió dels Mossos d’Esquadra, veuen qualsevol irregularitat en l’accés a l’estadi, el club po

Més en

Carlos Craviotto s’incorpora al Sant Andreu

Premsa18 de novembre de 2019

Victòria del Femení A i derrota del Femení B

Premsa18 de novembre de 2019

Valuós empat del Juvenil A (1-1)

Premsa17 de novembre de 2019

Gerro d’aigua freda (2-0)

Premsa17 de novembre de 2019