Natxo González: «He vist a l’equip una mica cansat, però amb l’actitud de sempre»

En la roda de premsa posterior al partit davant el Badalona a casa, el tècnic andreuenc afirmava que havia vist a l’equip una mica més cansat i que creia que potser era degut a la calor. Tot i això es mostrava satisfet per haver sumat un nou triomf amb vistes al dos compromisos als que farà front l’equip en dues setmanes.

Avui el partit l’heu enllestit en els primers minuts.
Sí. La veritat és que amb el 2-0… era important posar-nos pel davant, però tot i això hem hagut de patir molt. Molt desgast, inclús calor… no ha estat un partit agradable.

L’equip ha sortit endollat i després ha anat baixant revolucions. Creus que l’equip  ha estat al màxim de les seves capacitats per aconseguir el triomf?
Sí, sempre, sinó ho haguéssim passat pitjor. Ens hem desgastat molt i crec que avui hem estat una mica més cansats del normal, pel partit, el sol… he vist a l’equip una mica cansat, però amb l’actitud de sempre. Amb deu hem estat molt bé i hem tret el partit endavant, que no era fàcil.

Quina diferència ha hagut entre aquest partit i el de l’anada, que va caler remuntar?
Anar creixent. En el partit allà era la cinquena jornada i des de llavors ha passat molt de temps. Hem crescut com equip de forma progressiva amb el treball de molts mesos. Aquí estan els resultats.

Aquell dia va ser un dels millors partits de Fran Piera, que va donar l’assistència del primer gol i va marcar el segon. Avui ha tornat a disputar uns minuts, què t’ha semblat la seva actuació?
Bé, Fran està en una fase d’adaptació després de la seva lesió de turmell. Cal donar-li minuts per tal que torni a jugar d’inici, que és el que li falta ara. És un jugador que desequilibra i el partit, tal i com estava, era per a ell.

Aday ha aprofitat a la perfecció la titularitat avui.
Sí, Aday, des del meu punt de vista, ha estat el millor jugador del partit. Me n’alegro molt per ell perquè ho necessitava. Estic satisfet perquè ha fet gol. És el de sempre, intentar que tots estiguin bé i se sentin protagonistes.

El canvi d’Héctor Bueno al descans ha estat per molèsties?
Sí, ha notat una punxada als isquiotibials.

Deu triomfs seguits… t’ho creus?
Sí, m’ho vaig creient mica en mica.

No entenc gaire de moda, però la combinació de samarreta gris, pantalons grocs i mitges negres de Morales suposo que no és per decisió pròpia. Ens ho pots aclarir?
De qui creus que és decisió?

De l’àrbitre, suposo.
Correcte. Aquí cada diumenge tenim problemes: que si negre, que si groc, que si blau… haurem tenir samarretes de tots els colors per, en funció de com van ells i el dia que tenen, poder jugar amb un color o amb l’altre.

Ja sé que em diràs que vols descansar. La setmana vinent, partit contra el Barça Atlètic, amb el regust de fa dos anys… què em dius?
Que vull descansar [riu]. És un partit interessant, que tots l’espereu amb molta ànsia. Gràcies a Déu arribem en una bona situació, amb nou punts mínim de diferència a falta del que facin avui a Dénia [van perdre 1-0 i, per tant, estan a 12 punts del Sant Andreu] i serà un partit important, juntament amb el del Benidorm. El més important és preparar-lo. Perdem a Luso, a Tarradellas, i Héctor possiblement i cal treballar-lo per fer-ho el millor possible. Serà complicat i interessant.

Què t’ha semblat l’expulsió de Luso i el penal de Cámara, que Llebaria deia que no l’havia vist clar.
No vull parlar de l’àrbitre, és amic meu, a més, des del partit contra el Santa Eulàlia de l’any passat [riu].

Barberà Fuentes és també un vell conegut? Serà l’àrbitre de la setmana vinent.
Ah, si? No, la veritat és que no acostumo a mirar-ho, a vegades t’ho comenten, però no m’agrada mirar qui és l’àrbitre perquè sembla que vas pensant avui ve aquest… prefereixo no menjar-me el cap.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS