Natxo González: «La derrota no és un pas enrere, però tots hem de veure que hi ha molta lliga»

En la roda de premsa del partit davant el Barça Atlètic, el tècnic deia que marxava trist per la derrota, i comentava que el partit d’anada i tornada havia beneficiat clarament el rival, al que va definir com el millor pel que fa a qualitat individual. Tot i això, destacava que l’equip s’havia plantat al Mini sense especular i sense cap por.

Et vas decebut, trist? Amb quin sentiment marxes del Mini?
Home, em vaig trist perquè hem perdut. Ballant és impossible que marxi després de perdre. Marxo trist, òbviament.

Què ha faltat avui per aconseguir alguna cosa positiva avui al Mini?
Jo crec que hem vingut aquí amb una ratxa de resultats increïble. Era un partit en el qual sabíem que si aconseguíem un triomf donàvem un pas important, i hem sortit al camp sense especular, sense cap por, i a guanyar el partit. Això ha provocat que haguem fet un partit de massa anada i tornada i en aquest aspecte ells són letals. En el primer temps les ocasions que han tingut i els gols són de contraatac, i després amb un 2-0 és difícil remuntar. La nostra situació a la taula ens ha fet venir aquí sense cap tipus de complex, i així ha estat el partit. A partir d’aquí, en partits d’anada i tornada ells són molt superiors i d’aquí el 2-0.

Després de la primera derrota, a Maó, deies que la derrota ens aniria bé, i no et faltava raó. Repetiries aquesta afirmació?
No ho sé. El que és evident és que, de donar un pas molt important si haguéssim guanyat, la derrota no és un pas enrere, però tots hem de veure que hi ha molta lliga per endavant.

natxoQuè sabem d’Aday, com està? Podrà jugar diumenge vinent?
Són els últims punts que hem tret, els d’Aday. Vuit punts. Encara no sé si podrà jugar diumenge.

De l’àrbitre avui no parlem, no?
No, ni avui ni mai.

Les baixes de Luso i Tarradellas potser s’han notat massa?
Em sembla que ja t’he contestat aquesta pregunta algun cop. Si haguessin estat Luso i Tarradellas, què haguéssim fet? Guanyar, empatar, perdre? Estàvem els que estàvem i ja està. Mai em plantejo què hauria passat si haguessin estat, segons vosaltres, els titulars.

T’esperaves aquest domini del Barça Atlètic?
Primer hauríem de definir què és dominar el joc. El Barça està molt acostumat a tenir la possessió de la pilota i avui no n’ha tingut molta, potser ha estat tot el contrari. Insisteixo, nosaltres hem vingut sense complexes, amb la intenció de guanyar el partit. No teníem res a perdre entre cometes i aquí ens hem equivocat una miqueta perquè en aquest anada i tornada ells són superiors. Amb un 2-0 és difícil remuntar, però hem fet un segon temps molt equilibrat. Insisteixo, és un equip que té molta possessió, avui no ha tingut tanta. No sé si ens adonem que al davant hem tingut al Barça, el millor equip pel que fa a qualitat individual, amb tots els jugadors que belluga. Per lo tant, amb el Barça et poden passar aquestes coses.

T’ha donat la sensació que jugàveu a casa?
Sí! Vull agrair el recolzament. Al principi, quan surts al camp, se’t posa una mica la carn de gallina per tot el recolzament. Si marxo trist és per ells. Han vingut amb molta il·lusió… tot i que crec que la il·lusió seguirà. Òbviament és una derrota i últimament no estàvem molt acostumats, i si em fot és per ells, perquè venien molt il·lusionats. Però jo crec que, com sempre, quan l’equip corre i ho dóna tot… el 2-0, després el 2-1… jo crec que hem estat ficats en el partit. Després d’un primer temps amb un 2-0, que és un resultat perillós perquè has de saber llegir bé els partits perquè és un equip que et pot marcar sis. En el segon temps hem estat ficats en el partit i sabíem que si fèiem un teníem l’empat en les nostres mans, però ha arribat tard. Però vull agrair el suport d’avui i que estiguin tranquils, que aquest Sant Andreu és el mateix de fa dues hores.

El gol de Marcos fa que el goal-average no sigui favorable al Barça en cas d’un hipotètic empat.
Sí, és una bona apreciació, perquè mai se sap. El particular el tenim igualat i el general ja veurem. Aquestes cosetes són importants perquè després mai se sap.

Creus que el Barça Atlètic estarà igual que el Sant Andreu lluitant per la promoció?
Indubtablement. És més, crec que el Barça hauria de ser el líder d’aquesta categoria de sobres. Insisteixo, crec que és el millor equip amb diferència en qualitat individual i des del meu punt de vista, per suposat que estarà allà dalt.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS