El primer equip afronta demà al Narcís Sala un nou partit de lliga davant el Benidorm, el tercer classificat. Keko i Aday són les úniques baixes després que Héctor Bueno s’hagi recuperat de la seva lesió, i que Luso i Tarradellas tornin a la convocatòria després de complir el seu partit de sanció.

«El partit del Mini està oblidat. Vam perdre i res més, no vam cometre cap crim. Tenim ganes de jugar a casa. Sabem que el Benidorm és un rival directe i que podem donar un pas endavant respecte a ell. Aquesta és la il·lusió que tenim.» El tècnic, Natxo González, i l’equip, ja han passat full a la derrota de dissabte passat i només pensen en el Benidorm, el rival de demà.

mayorUn equip que, si bé ha marcat molts gols i també n’ha encaixat molts, és el millor visitant del grup tercer. «Són el millor equip fora de casa. És un equip més fiable fora de casa que a casa, però aquest camp tampoc els beneficia. Han guanyat al Mini, al Mallorca B, a l’Alcoià… però crec que en aquest tipus de camps no se’n surten massa bé», explica Natxo.

En el partit de la primera volta, Luismi Loro ja els va ensenyar de què és capaç amb dos gols, si bé els andreuencs van aconseguir remuntar en els darrers minuts i van guanyar 2-4 amb gols de Máyor, Tarradellas (per partida doble) i Rueda. L’entrenador quadribarrat creu que veure demà un partit amb tants gols és «molt difícil. Mai se sap, i més contra un equip com aquest, tot i que només han encaixat onze gols fora de casa i tenen un bon equilibri defensa-atac».

moralesDemà sobre la gespa del Narcís Sala també podrem veure un enfrontament entre el màxim golejador, Luismi Loro, i el porter menys golejat, l’andreuenc Morales. «Luismi Loro és el jugador més desequilibrant, així ho diuen els números. Tractarem que no se senti còmode i que no sigui un partit fàcil per a ell, sempre en el bon sentit de la paraula. Té molts recursos, et pot fer gol en una jugada individual, a pilota aturada…», recorda Natxo.

Keko y Aday, baixes
El davanter segueix recuperant-se de l’operació que li van fer al pòmul, mentre que Aday es va lesionar dimecres en l’entrenament. El jove extrem andreuenc té un trencament de quatre centrímetres al bíceps femoral i s’estarà aproximadament quatre setmanes de baixa. La bona notícia és la tornada d’Héctor Bueno a la convocatòria després d’haver superat les seves molèsties musculars als isquiotibials. A més, Luso i Tarradellas, que van complir el seu partit de sanció al Miniestadi, tornen a la convocatòria.

SANT ANDREU: Morales, Luso, Amarilla, Moyano, Abraham, Dani Martí, Héctor Bueno, Tarradellas, Lanzarote, Miguélez i Máyor.
Resta de la convocatòria: Pau (ps), Fran Grima, Rueda, Jonathan de Amo, Ramon Masó, Xavi Moro, Pons, Fran Piera i Marcos.
ALTES: Héctor Bueno (lesionat) i Luso i Tarredellas (sancionats).
BAIXES: Keko i Aday (lesionats).
ÀRBITRE: Cuesta Ferreiro (col·legi madrileny).
CAMP: Narcís Sala, 12 hores.

Aposta pel Sant Andreu!
A la web miapuestasantandreu.com ja pots fer les teves apostes pel partit de lliga de demà del Sant Andreu contra el Badalona. Aquesta tarda, l’estat de les apostes és el següent: el triomf del Sant Andreu es paga a 3.75 euros per euro apostat, l’empat a 3,60 euros, mentre que la derrota andreuenca es paga a 1,70 euros. A què esperes? Entra a miapuestasantandreu.com i aposta pel Sant Andreu!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS