Sorteig d’una samarreta del Centenari signada pels jugadors

samarreta_centenari_120.jpgDiumenge passat es va fer el sorteig d’una samarreta del Centenari signada per la plantilla del primer equip. El número premiat és el 89 groc. Les paperetes per participar s’aconsegueixen comprant una entrada per veure els partits del futbol de base del club.

Els dies que al Narcís Sala hi ha partit de futbol base, amb l’entrada que es compra, també es participa en un sorteig. En aquest cas, s’ha sortejat una samarreta del Centenari signada per tots els jugadors del primer equip. Diumenge passat, 31 de gener, es va fer el sorteig i la butlleta premiada és la número 89 de color groc.

Durant els propers dies de partit d’equips de futbol base del club, tothom que compri una entrada participarà en un altre sorteig similar. Més endavant, des de la web del club s’informarà del premi i del dia del proper sorteig.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS