El Sant Andreu no ha passat aquest matí de l’empat a zero davant el Gavà a La Bòbila i no ha pogut ampliar distàncies amb el Barça Atlètic, que ahir va empatar també amb el Logroñés. Si bé el domini ha estat quadribarrat, la falta d’encert i un Gavà molt eficient en defensa els han fet sumar el cinquè empat a zero de la temporada.

El partit semblava començar bé pels interessos andreuencs, quan en el minut 1, un mal refús de Marcos s’ha convertit en un regal per a Lanzarote, que sol davant de porteria ha xutat alt. La jugada es repetia tot just quatre minuts més tard, però aquest cop en l’altra àrea: Raducanu deixava sol a Serramitja, i Morales, molt atent, ha aconseguit enviar a córner.

morales_gavaEls andreuencs han sortit al terreny de joc amb la intenció de marcar en els primers minuts. Així, han seguit pressionant la porteria de Marcos. Els quadribarrats han gaudit d’una doble ocasió: Miguélez li ha deixat la pilota a Lanzarote, el Gavà ha refusat el xut i la pilota ha caigut a peus de Dani Martí, però la seva rematada ha anat directament a mans de Marcos. El porter dels gavanencs també ha desbaratat una ocasió de Moyano (12’).

Raducano també ha intentat superar Morales, però les seves rematades han sortit altes. Els quadribarrats, que han seguit apropant-se a l’àrea rival, han tingut més ocasions abans del descans, si bé en algunes ocasions s’han trobat amb una defensa local molt ordenada que no ha deixat gaires espais, i en d’altres la falta de punteria els ha condemnat. Lanzarote (28’) provava sort amb un intent de vaselina, i Dani Martí rematava per sobre del travesser en dues ocasions (32’ i 36’).

amarillaAmb el pas pels vestidors, el partit no ha canviat en excés. Els dos equips han seguit perdent i recuperant pilotes amb la mateixa facilitat, si bé ha estat el Sant Andreu el que més ha intentat foradar la porteria de Marcos. Amarilla ha rematat fora (58’) abans que Dani Martí intentés per partida doble avançar els quadribarrats en el marcador, tot i que sense èxit.

A l’altra àrea, Serramitja rebia una passada de Manteca, però el gavanenc rematava fora quan estava ja sol davant Morales (67’). Lanzarote, tot just quatre minuts més tard, ha rematat massa tou directament a les mans de Marcos i, en la següent jugada, la defensa local ha enviat a córner una bona rematada de Miguélez. Alfred també ha forçat el servei de cantonada després d’una jugada individual de Lanzarote (77’).

franpieraI en el 79’ ha arribat la jugada potser més clara per als andreuencs. Máyor ha xutat, però entre el porter gavanenc i el pal han evitat el gol. L’atac constant, potser més amb el cor que amb el cap del Sant Andreu, ha fet que en els darrers minuts Moyano rematés a les mans de Marcos (85’), que també ha aturat un xut de Fran Piera (87’) i que Pons tingués una doble ocasió (93’), després que Morales salvés un u contra u davant Manteca (91’).

Tot i que els andreuencs no han aprofitat l’empat d’ahir del Barça Atlètic davant el Logroñés, el punt sumat a Gavà fa que la distància entre els dos primers classificats es mantingui en nou punts quan resten onze jornades per finalitzar la lliga.

GAVÀ 0
SANT ANDREU 0
onzeGAVÀ:
Marcos, Rulo, Alfred, Dani Iglesias, Juan Carlos, Socías, Patri (Dani Guerrero 69′), Serramitja, Raducanu, Manteca, Juan Quiles (Eric 81′).
SANT ANDREU: Morales, Luso, Amarilla (Rueda 72’), Moyano, Ramon Masó (Pons 79’), Dani Martí, Héctor Bueno, Lanzarote, Tarradellas (Fran Piera 62’), Miguélez i Máyor.
ÀRBITRE: Martínez Munuera (col·legi valencià). Targetes grogues: al local Joan Quiles i al visitant Héctor Bueno.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS