Tretze jornades menys, un gol més

El primer equip està superant amb escreix els registres de la temporada passada, també pel que fa a l’aspecte golejador. Si durant la lliga regular el curs anterior a segona B es van aconseguir 45 gols, ara, quan falten tretze jornades perquè s’acabi la lliga, l’equip ja n’ha marcat un més.

Si fa dues setmanes explicàvem que l’equip estava a tres punts d’igualar els que va sumar en les 38 jornades la temporada passada, avui ens volem centrar en l’aspecte golejador. I és que el conjunt andreuenc ja ha superat els 45 gols amb els que va acabar el curs passat a segona B.

marcosEl gol de Marcos al Miniestadi, el 46è que marca l’equip aquest any en 25 jornades, va fer que l’equip, a falta de tretze partits per acabar la lliga regular, superés la xifra final de gols a favor del curs passat.

Comparant les xifres amb les de la jornada 25 d’ara fa just un any, totes les línies (defensa, mig del camp i davantera) han incrementat els seus registres, si bé la diferència més espectacular es dóna en la defensa (d’un gol passen a haver-ne aconseguit sis) i a la davantera  (entre els quatre davanters d’enguany han marcat dotze més que la temporada passada). El mig del camp, si bé manté els números de l’any passat, també els supera (han marcat tres gols més). En total, l’equip, respecte l’any passat a aquestes alçades, ja ha celebrat 19 gols més.

Jornada 25
Temporada 08/09
Jornda 38
Temporada 08/09
Jornada 25
Temporada 09/10
Defenses 1 4 6
Migcampistes 15 25 18
Davanters 10 15 22
Total 27 (*) 45 (*) 46

(*) davant el Mestalla, al Narcís Sala, el filial valencià es va fer un gol en pròpia porta

kekoAmb aquests números, el Sant Andreu és el segon equip més golejador del grup, empatat amb el Barça Atlètic, i només per darrera del Benidorm, el rival d’aquest diumenge, que n’ha marcat 53. Pel que fa al global de la segona B, a més del conjunt alacantí, només dos equips han marcat més gols que el primer equip andreuenc: l’Atlètic de Madrid B (grup 2) i el Granada (grup 4) han superat al porter rival en 47 ocasions, una més que els quadribarrats.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS