Triomf amb contundència

El Sant Andreu ha aconseguit aquest matí un meritori triomf davant el Benidorm (3-1), que arribava al Narcís Sala com a tercer classificat. Tarradellas, Máyor i Lanzarote han estat els golejadors d’un matx molt treballat i disputat, en el que en els darrers minuts ha reaparegut Rueda després de quatre mesos lesionat.

En una jugada a pilota aturada, el Sant Andreu ha intentat superar el Benidorm en el primer minut. Tarradellas ha servit el córner i Luso, venint des del darrera, ha rematat però el seu xut ha sortit un pèl alt. El mateix lateral ha estat el protagonista de la següent jugada de perill dels locals: Luso ha centrat des de la banda dreta al centre de l’àrea i Tarradellas, de cap, ha saltat més que ningú, però la rematada ha marxat desviada (10′).

tarradellasPerò a la tercera ha estat la vençuda. Lanzarote i Miguélez han fet jugada per la banda dreta, el mitjapunta ha centrat i Tarradellas ha posat la punteta de la bota per superar Adrián i avançar als quadribarrats en el marcador (12′). Tarradellas podria haver fet el segon en una jugada similar a la del gol, però ha rematat molt forçat (32′). El Benidorm ha posat l’ai al cor als aficionats que avui s’han aplegat al Narcís Sala quan Morales ha sortit en fals i s’ha creat un batibull dins l’àrea, tot i que finalment Abraham ha pogut allunyar el perill (36′). En els darrers instants de la primera part, els alacantins s’han trobat una mica més còmodes al terreny de joc i han tractat d’apropar-se més a la porteria de Morales, si bé el Sant Andreu no ha perdut el control en cap moment.

En el segon temps, la primera ocasió de perill també ha caigut de la banda andreuenca. Lanzarote ha provat sort amb una falta directa que ha anat directament a les mans d’Adrian (53′). Sabino, amb un bon xut, ha despertat a Morales (60′), que també ha aturat un xut creat de Samuel des de la banda dreta de l’atac dels alacantins (64′). I és que l’equip de Rubi s’ha abocat a la recerca de l’empat, sense gaire encert.

mayor_xavimoroMiguélez ha estat a punt d’aprofitar una passada de Lanzarote, però no ha aconseguit fer un bon control (71′), i en la següent jugada, novament el mitjapunta ha xutat alt després de recollir una gran passada de Moyano des del centre del camp. I justament el mateix Miguélez ha fet una excel·lent passada cap a Tarradellas que, amb la defensa avançada, s’ha quedat sol davant d’Adrian. El de Vic ha estat generós i li ha servit en safata el gol a Máyor, que amb el porter superat només ha hagut d’empènyer la pilota per sumar el seu quinzè gol a la lliga (73′).

Samuel ha retallat diferències cinc minuts més tard amb un xut llunyà que s’ha colat per la dreta de la porteria de Morales (78′). La resposta del Sant Andreu ha estat una rematada de Máyor a passada de Luso que Adrian ha aturat. A les acaballes, Lanzarote ha fet tornat la tranquil·litat amb un gran gol. Máyor per la banda dreta ha fet una bona jugada i gairebé millor centrada, i Lanzarote, dins de l’àrea, ha tornat a superar Adrian (82′).

Encara ha hagut temps perquè Rueda reaparegués i jugués els seus primers minuts després de quatre durs mesos lesionat.

SANT ANDREU 3
BENIDORM 1
onze_benidormSANT ANDREU:
Morales, Luso, Amarilla (Rueda 90′), Moyano, Abraham, Dani Martí, Xavi Moro, Tarradellas, Lanzarote, Miguélez (Marcos 83′) i Máyor (Héctor Bueno 90′).
BENIDORM: Adrián, Peque, German, Óscar López, Amantegui, Ayala, Mariano (Gorka 60′), Samuel, Chupe (Víctor 77′), Luismi Loro i Sabino.
GOLS: 1-0 (12′) Tarradellas. 2-0 (73′) Máyor. 2-1 (78′) Samuel. 3-1 (86′) Lanzarote.
ÀRBITRE: Cuesta Ferreiro (col·legi madrileny). Targetes grogues: als locals Moyano, Abraham, Máyor i  Dani Martí, i als visitants Óscar López, German i Sabino.
PÚBLIC: uns 2.500 espectadors al Narcís Sala.
INCIDÈNCIES: a la mitja part del partit s’ha sortejat un cap de setmana per a dos persones a Benidorm. El guanyador ha estat el número 2.745.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS