Un partit amb tots els ingredients

L’encontre que dissabte enfrontarà al primer equip amb el filial blaugrana porta temps marcat a les agendes dels andreuencs. La lluita amb un rival directe, sumada a les polèmiques arbitrals en partits precedents amb el lideratge en joc faran que de ben segur l’afició es desplaci en massa al Mini.

Tercer contra primer; o el que és el mateix, Barça Atlètic contra Sant Andreu. El primer equip visita aquest dissabte el Miniestadi per enfrontar-se a un rival directe, com és l’equip de Luis Enrique. Tot i que la distància a la classificació és molt gran (el filial blaugrana té 12 punts menys que el Sant Andreu) ampliar-la i donar un cop sobre la taula és el principal objectiu de l’equip.

eloiAquest serà el tercer desplaçament de l’equip andreuenc al Miniestadi d’ençà que Natxo González ocupa la banqueta. I amb el tècnic basc, l’equip mai ha perdut al camp del conjunt blaugrana. Dos empats a 1 són el bagatge d’aquestes últimes dues temporades. En aquests dos partits, l’equip va aconseguir avançar-se en el marcador, si bé després els blaugranes van poder empatar.

Dels dos partits, el més recordat per tots és el de la penúltima jornada a la tercera divisió, la temporada 2007/2008. El Sant Andreu arribava al Mini com a segon classificat, tan sols a un punt del Barça B de Guardiola, líder del grup tercer. Després d’aquell partit, tan sols restava una jornada per acabar la lliga, la que enfrontaria al Sant Andreu amb l’Igualada i al Barça a l’Europa. És a dir, que el campionat estava en joc al feu blaugrana.

lanzarote penal miniPerò l’àrbitre, Jiménez Acosta, no va tenir precisament el que es diu el seu dia just en el seu darrer partit (es retirava aquell dia): va xiular falta fora de l’àrea en un penal claríssim sobre Lanzarote (com es veu en la imatge de l’esquerra) i va fer com si res hagués passat en una empenta dins de l’àrea d’Espasandín sobre Fran Piera, l’autor de l’únic gol andreuenc.

L’any passat, ja amb els dos equips a segona B, els andreuencs van repetir resultat. Llavors, va ser Eloi qui va superar el porter Rubén Miño, si bé Jeffren va empatar minuts més tard.

Perquè l’equip es posi a quinze punts sobre el tercer caldrà el recolzament dels seguidors. És per això que el club demana a l’afició que es mobilitzi per aconseguir un importantíssim triomf al Miniestadi, el que seria l’onzè consecutiu.

Dissabte, l’espectacle està garantit; te’l perdràs?

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS