A trencar la classificació

El primer equip ha viatjat aquesta tarda fins a terres balears per enfrontar-se demà al Mallorca B, el setè classificat, que es troba a 19 punts dels andreuencs. El tècnic Natxo González té les baixes de Keko, Aday i Pons, que segueixen lesionats, mentre que Fran Piera ha tornat a la convocatòria.

Després que la jornada anterior fos més que profitosa per als interessos quadribarrats, ara l’objectiu no és altre que seguir sumant de tres en tres per aconseguir matemàticament la classificació per a una fase d’ascens a segona A que l’equip gairebé té al sac. I és que, en cas de guanyar, el Sant Andreu s’allunyaria a 22 punts del Mallorca B, fet que suposaria que ja no fos un rival per lluitar pel campionat.

lanzaroteLluny queda ja el partit al Narcís Sala davant el Mallorca B en què els dos equips lluitaven per ser l’únic conjunt invicte del grup tercer de segona B. Ara, una volta després, els dos equips es tornaran a veure les cares. «Nosaltres anem a intentar aconseguir un bon resultat. Al davant tindrem a un bon equip i jugarem a un bon camp. Evidentment, no serà fàcil, però nosaltres hem de seguir el nostre camí», afirma el tècnic, Natxo González.

Del rival de demà, el tècnic afirma que «és un bon equip, mantenen el mateix bon nivell de joc de sempre i a més, són forts defensivament perquè han encaixat pocs gols». Això sí, aquell equip que va visitar el Narcís Sala invicte en la primera volta ja ha perdut set partits, cinc més que el Sant Andreu: «Potser en aquest segon tram els ha faltat regularitat», diu Natxo.

El partit de demà serà especial per a Marcos. El davanter andreuenc es va formar al filial mallorquí i podria enfrontar-se per primer cop al seu exequip. «Va sortir d’allà. És casa seva i serà un partit bonic per a ell», explica l’entrenador.

pieraFran Piera torna a la convocatòria
L’extrem ja s’ha recuperat de l’elongació que es va fer a Gavà i aquesta tarda ha viatjat fins a Mallorca amb la resta de convocats. Una setmana més, no han entrat en la convocatòria Keko, Aday i Pons, tots tres per lesió, mentre que Jonathan de Amo, Fran Grima i Masó s’han quedat a Barcelona per decisió tècnica.

SANT ANDREU: Morales, Luso, Moyano, Amarilla, Abraham, Dani Martí, Héctor Bueno, Lanzarote, Tarradellas, Miguélez i Máyor.
Resta de la convocatòria: Pau (ps), Rueda, Xavi Moro, Fran Piera i Marcos.
Altes: Jonathan de Amo i Fran Piera (lesionats).
Baixes: Keko, Aday i Pons (lesionats).
Àrbitre: Bernal Moreno (col·legi valencià).
Camp: Ciutat Esportiva Antonio Asensio, 16 hores.
Ràdio: RTV (91.6 FM).

Aposta pel Sant Andreu!
A la web miapuestasantandreu.com ja pots fer les teves apostes pel partit de lliga de demà del Sant Andreu contra el Badalona. Aquesta tarda, l’estat de les apostes és el següent: el triomf del Sant Andreu es paga a 1,95 euros per euro apostat, i l’empat i la derrota andreuenca es paga a 3,25 euros. A què esperes? Entra a miapuestasantandreu.com i aposta pel Sant Andreu!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS