A trencar la malastrugança a Sabadell

El Sant Andreu visita diumenge el Sabadell, un equip al que mai ha pogut guanyar en la lliga. En els dotze desplaçaments a la Creu Alta (tant a la vella com a la nova), els andreuencs mai s’han endut els tres punts. Però si aquest any es va trencar la ratxa negativa al camp del Badalona… diumenge tot és possible!

Històricament, la Creu Alta de Sabadell no és un camp del que els seguidors quadribarrats guardin bons records. En les dotze visites que l’equip ha fet per jugar un partit de lliga des que l’any 1950 trepitgés la Creu Alta a segona divisió A, el Sant Andreu només ha sumat cinc punts dels 36 possibles.

LanzaroteA la vella Creu Alta, el Sant Andreu va jugar quatre partits (temporades 50-51, 51-52, 52-53 i 63-64) i a l’antic estadi vallesà els quadribarrats tan sols van sumar un punt. La Nova Creu Alta, inaugurada el 20 d’agost de 1967, l’ha visitat el conjunt andreuenc en vuit ocasions, sumant un total de quatre punts.

En total, els dos equips han jugat sis partits de segona A, en els que el Sant Andreu ha sumat tres punts, cinc enfrontaments a segona B, amb dos empats per als andreuencs, i un partit a tercera divisió sense que en aquest l’equip sumés cap punt.

Diumenge doncs, l’equip, que enguany està aconseguint trencar moltes estadístiques històriques, podria deixar enrere aquesta malastrugança a Sabadell. De fet, no fa molts mesos, el passat 23 de setembre, el Sant Andreu va trencar una ratxa de vint anys sense guanyar a domicili a Badalona. Així doncs, aquest diumenge, tot és possible!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS