Acabar la temporada invicte no és cap utopia per a l’Infantil F

Disset partits jugats i cap derrota. L’Infantil F està deixant bocabadat tothom amb els resultats que està aconseguint aquesta temporada, en la que, a falta d’onze partits per disputar, es manté invicte. El seu entrenador, Àngel Rudilla, i el capità de l’equip, Marcos Velloso, ens expliquen quina és la clau de l’èxit.

Dels 45 equips que composen la Unió Esportiva Sant Andreu, només hi ha dos que encara no hagin perdut cap partit en les seves respectives lligues. Un és el Femení A i l’altre, en el que es fixa avui la web del club, és l’Infantil F, que milita al grup 11 de la segona divisió. Però, quina és el secret per arribar al mes de març sense haver perdut cap partit? «La companyonia és la clau», afirma el capità de l’equip, Marcos Velloso. Les seves paraules les ratifica l’entrenador, Àngel Rudilla: «Estem treballant molt bé i la unitat al camp és el principal. En els partits i en els entrenaments, el que més destaca és la unitat i la companyonia.»

infantil_F«Formar és el primer, està clar. Però quan guanyes, ells volen seguir guanyant i tothom s’implica més, estan més feliços, venen a tots els entrenaments, i ho fan amb més ganes», explica el tècnic, que veu com en cada entrenament els riures i el bon ambient regnen per sobre de tot.

Els nois de l’Infantil F sumen en divuit jornades quinze triomfs i dos empats (al grup 11 de la segona divisió infantil són quinze equips i, per tant, cada jornada un equip descansa). «És impressionant. Vam empatar dos partits seguits, que va ser un alt i baix, però després hem encadenat tres triomfs contundents. Estem gaudint molt, tant els nens, com jo, com els pares», diu l’entrendor, que afegeix:  «En una entitat com el Sant Andreu, amb tants equips… nosaltres tenim cinc equips per sobre i, tot i que la segona divisió no és una categoria excessivament forta, estem aconseguint una cosa molt difícil. Sí que esperàvem estar a dalt, però potser jo no esperava estar tant a munt.»

infantil_FAra per ara, l’equip és segon, a dos punts del primer, el Mercat Nou Magòria. «Ens queda jugar al seu camp, que també ho estan guanyant tot i només han empatat aquí. Crec que tenim millor equip i que ho vam demostrar aquí, però van tenir mala sort aquell dia… estem confiats», afirma l’entrenador. Així doncs, l’equip es jugarà ser primer en la visita al camp del Mercat Nou la jornada 29, és a dir, el cap de setmana del 22-23 de maig. «Podem ser campions», conclou Marcos.

Tot i els bons resultats, l’equip segueix tocant de peus a terra. «Saben que cal fer les coses bé, cal entrenar i lluitar, perquè no regalen res. Crec que continuaran igual», diu Rudilla. A més, tant el tècnic com el capità veuen a l’equip capaç d’acabar la temporada… sense haver perdut cap partit! «Veiem possible aguantar i arribar al final sense haver perdut cap partit», diu Marcos, i el seu entrenador tampoc dubta: «És possible. Tal i com està anant i veient el nivell dels equips contraris, ho veig bastant possible.»

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS