El primer equip visita demà la Nova Creu Alta (17 hores), un camp on mai ha guanyat en lliga, tenint ben present en el record la contundent derrota de l’any passat per 3-0. Keko i Aday, ja recuperats, tornen a la convocatòria, de la que cauen Pons per lesió, Máyor per sanció i Fran Piera, que està malalt.

No hi ha mal que cent anys duri. Això és el que pensa el primer equip andreuenc, que afronta el partit de demà davant el Sabadell amb la intenció de sumar el primer triomf a la Nova Creu Alta en la lliga. A més, amb el 3-0 de la temporada passada ben fresc, les ganes de fer un bon partit encara són més evidents. «Jo, en això del futbol, sóc rancorós. Allà l’any passat ens van treure els colors, tot i que al final vam quedar per davant d’ells. Aquell partit ens va fer pupa entre cometes i personalment tinc ganes», comenta l’entrenador, Natxo González, que aquest cop, a diferència del camp del Badalona (on el Sant Andreu va guanyar aquest curs després de vint anys), sí que sap el que és guanyar a la Nova Creu Alta: «A Sabadell sí que he guanyat, a tercera amb el Reus, però després del que va passar l’any passat, tinc ganes de guanyar.»

LusoA més, els andreuencs tornaran a jugar sobre gespa natural, la mateixa superfície on han patit les tres úniques derrotes de la temporada. «Això de la gespa  hem de tractar que no ens crei una situació anormal. Al final, quan més cops li dones voltes a les coses és pitjor. Vam guanyar al camp de l’Espanyol, a Benidorm i a València, així que hem de fer que no ens generi confusió, tot el contrari: és un partit més i anirem a intentar guanyar, que ganes en tenim!», diu Natxo.

Enguany, a diferència de la temporada passada, Sant Andreu i Sabadell lluiten per objectius diferents. «Nosaltres juguem per quedar primers i pujar i ells per estar a mitja taula. Això és important, però després en un partit poden passar moltes coses», afirma el tècnic vitorià.

Natxo té clar que, per sumar els tres punts demà, cal evitar les possibles errades de Mallorca: «No sé com sortiran ells: si aniran a pel partit o si sortiran a esperar-nos. El que sí sé és que nosaltres sortirem a guanyar, com sempre, i intentar mantenir el màxim de minuts el que vam fer bé a Mallorca i no caure en els errors que vam poder cometre a Mallorca. Aquest és el nostre objectiu.»

Keko i Aday tornen a la convocatòria
kekoLa bona notícia d’aquesta setmana és el retorn de Keko i d’Aday a la convocatòria. El davanter, que ja s’ha recuperat de l’operació al pòmul a la que va haver de sotmetre’s després de rebre un cop en el partit davant el València Mestalla, està a punt per jugar els seus primers minuts. «Després d’un parell de mesos és important que vagi entrant mica en mica», afirma el tècnic, que també podrà comptar amb Aday un cop superat el trencament muscular. Fran Piera, malalt, Pons, que continua lesionat, i Máyor, sancionat, són les baixes de l’equip. «Per a Máyor és un bon moment per descansar. Amb la lesió de Keko estava acumulant molts minuts. Crec que estava notant el desgast i que descansi li vindrà bé a ell i al col·lectiu», afirma Natxo.

SANT ANDREU: Morales, Luso, Amarilla, Rueda, Abraham, Dani Martí, Héctor Bueno, Lanzarote, Tarradellas, Miguélez i Marcos.
Resta de la convocatòria: Pau (ps), Moyano, Xavi Moro, Aday i Keko.
Altes: Keko i Aday (lesionats).
Baixes: Pons (lesionat), Piera (malalt) i Máyor (sancionat).
Àrbitre: Suárez Betancor (col·legi de Las Palmas).
Camp: Nova Creu Alta, 17 hores.
Ràdio: RTV (91.6 FM).

Aposta pel Sant Andreu!
A la web miapuestasantandreu.com ja pots fer les teves apostes pel partit de lliga de demà del Sant Andreu contra el Badalona. Aquesta tarda, l’estat de les apostes és el següent: el triomf del Sant Andreu es paga a 1,80 euros per euro apostat, l’empat es paga a 3,25 euros, i la derrota andreuenca es paga a 3,75 euros. A què esperes? Entra a miapuestasantandreu.com i aposta pel Sant Andreu!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS