Aprovada l’ampliació de capital de la SAE

juntaEn la Junta General Extraordinària d’accionistes que el club ha celebrat aquesta tarda s’ha acordat l’ampliació del capital de la societat en la suma d’1.760.000 euros, que es farà en tres fases. En cas que aquest es subscrigui íntegrament, el capital total de la SAE serà de 5.280.000 euros.

En la Junta General Extraordinària d’accionistes celebrada aquesta tarda s’ha aprovat l’ampliació de capital en la suma de 1.760.000 euros. Aquesta ampliació, que farà que el capital de la societat sigui de 5.280.000 euros en cas que aquest es subscrigui íntegrament, es farà en tres fases.

En la primera, els accionistes actuals podran adquirir, durant un mes, si volen, una acció nova per cada dos de les antigues, és a dir, que un accionista que actualment tingui 30 accions podrà adquirir-ne, si vol, 15 més. A més, aquells accionistes que vulguin subscriure més accions hauran d’avisar al club.

En la segona fase, que també tindrà de durada un mes, els accionistes que en la primera van comprar-ne i que van fer la petició per adquirir-ne més, podran subscriure més accions. I finalment, en la tercera i final, la compra estarà oberta a tothom. Serà llavors quan les persones que han comprat accions mitjançant els talonaris, passaran a ser accionistes.

juntaEn la junta també s’ha aprovat modificar l’article 5 dels estatuts que justament fa referència al tema del capital de la societat. El president del club, Joan Gaspart, també ha indicat que, en cas de pujar a segona A, es decidirà llavors el preu de les accions: «Haurem d’estudiar alguna manera perquè paguin una prima, perquè d’alguna manera, els que estem aquí som els que hem apostat pel Sant Andreu, independentment de que estigui a primera, a segona, a preferent o a tercera», ha afirmat.

Un cop acabada la Junta, el president ha comentat, extraoficialment, d’altres qüestions. Per exemple, ha informat sobre el calendari de les obres del Narcís Sala. El dia 15 d’abril s’obrirà el concurs per tal que es puguin inscriure totes aquelles empreses que estiguin interessades en fer les obres de l’estadi; un mes després, s’obrirà la licitació, i el dia 21 de juny s’iniciaran les obres del camp, que inclouran posar cadires a tot l’estadi, canviar la il·luminació, la instal·lació elèctrica i la visera de la tribuna, i fer nous els vestuaris.

Gaspart també ha anunciat que el club finalment no invertirà en el bar Versalles, degut a que és un risc al que no poden fer front. Per contra, han proposat signar un conveni de col·laboració amb els actuals inversors. Respecte a l’equip, el president ha afirmat que «la temporada que està fent l’equip és excepcional».  «Ara hem de lluitar per jugar play-off i ser primers», ha apuntat. Tot i això, Gaspart ha avisat que, un cop s’assoleixi l’hipotètic ascens, caldria fer una nova junta d’accionistes per decidir quin és el futur del club: tornar a baixar a segona B, mantenir-se, o optar a primera.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS