Aquesta tarda, Junta General Extraordinària d’Accionistes

assembleaLa Unió Esportiva Sant Andreu SAE convoca als seus accionistes a la Junta General Extraordinària d’Accionistes que se celebrarà al col·legi Jesús Maria i Josep (carrer de Sant Sebastià, 55), aquesta tarda a les 17.00 hores en primera convocatòria, o en segona demà dissabte, a la mateixa hora i al mateix lloc.

L’ordre del dia per a la Junta d’aquesta tarda és el següent:

  1. Augment de capital social en la suma d’1.760.000 euros, mitjançant l’emissió i posada en circulació de 176.000 noves accions, de valor nominal de 10 euros per acció; drets dels actuals accionistes, condicions de subscripció i desemborsament, i modificació de l’article 5è dels Estatuts Socials.
  2. Precs i preguntes.
  3. Aprovació de l’acta de la Junta.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS