El Narcís Sala ha de seguir sent un fortí

El primer equip té pel davant quatre partits a casa que li podrien permetre acabar la lliga invicte al Narcís Sala i, de pas, obtenir dotze punts que li anirien més que bé per aconseguir l’objectiu de cloure la competició regular com a líder del grup tercer, una posició que ocupa des de fa… 15 jornades!

Enguany, el Narcís Sala està sent un autèntic fortí per al primer equip. En els quinze partits que han disputat com a locals, els andreuencs han sumat tretze triomfs i dos empats, és a dir, que han sumat 41 dels 45 punts en joc. A més, les estadístiques a casa en la segona volta de la lliga són, a falta de quatre partits, immillorables: els quadribarrats encara no han deixat escapar cap punt en els cinc enfrontaments amb el Lleida, el València Mestalla, el Badalona, el Benidorm i el Dénia.

narcis_salaA falta de quatre partits per cloure la competició regular, l’equip es manté invicte a casa, fet que el fa ser un dels únicament set equips que ostenten aquest privilegi del futbol estatal. A segona B, juntament amb el Sant Andreu, encara no han perdut al seu camp l’Oviedo (grup 2), i el Granada i el Melilla (grup 4). En categories superiors, només del camp del Betis (segona A), i de l’estadi del Barça i del Madrid (primera divisió), cap equip s’ha pogut endur els tres punts.

Curiosament, dels sis equips que han aconseguit arribar a aquestes alçades de lliga invictes al seu camp, només el Reial Madrid supera els punts sumats pels andreuencs al Narcís Sala. Al Santiago Bernabéu, els blancs han obtingut 42 punts, i els andreuencs a casa, tan sols un menys.

Aquest diumenge, el primer equip jugarà davant el Logroñés el primer dels quatre partits que li resten a casa per tancar la lliga. Els dotze punts que l’equip podria sumar si guanya aquests quatre enfrontaments serien un gran pas per aconseguir l’objectiu d’acabar la lliga tal i com està ara: com a líder del grup tercer, una posició a la que el Sant Andreu va alçar-se ja fa quinze jornades i que sembla tenir en propietat.

Els quadribarrats van anar desfent-se dels seus rivals i van aconseguir pujar al primer lloc de la classificació davant l’Espanyol B, a principis de desembre de l’any passat i, des de llavors, ningú els ha superat; al contrari: els andreuencs han obtingut un bon coixí de punts que els ha permès, tot i algunes ensopegades, seguir líders amb tranquil·litat.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS