ls números del primer equip al Narcís Sala li han permès ser el millor conjunt local de tota la segona B, amb 41 punts sumats de 45 possibles. A més, els andreuencs, que a falta de quatre partits a casa per acabar la competició regular estan invictes com a locals, acumulen deu partits consecutius guanyant a casa.

Amb el triomf de diumenge passat davant el Dénia, el Sant Andreu va sumar la seva desena victòria consecutiva com a local. El primer equip, que a casa només ha deixat escapar quatre punts en dos empats, és el millor conjunt local de la segona B, amb 41 punts de 45 possibles sumats.

I és que aquesta temporada el Narcís Sala és un fortí. L’equip, que amb el calor de la seva gent es manté invicte, comparteix aquest honor només amb quatre equips més dels 80 que integren la segona B: Eibar (grup 1), Oviedo (grup 2) i Granada i Melilla (grup 4).

aficioEl Sant Andreu és l’únic que ha estat capaç d’enllaçar deu jornades consecutives sense deixar escapar cap punt (de la jornada 15 a la 24), però també és l’únic del seu grup que ha aconseguit aquesta fita al davant de la seva afició, al Narcís Sala. Del grup tercer, el conjunt que més s’apropa a aquesta xifra és el Barça Atlètic, que abans d’empatar amb el Logroñés (jornada 27) havia encadenat vuit triomfs al Miniestadi, dos menys dels que actualment porta l’equip andreuenc.

Aquesta xifra de deu triomfs seguits podria seguir ampliant-se. Ara l’equip afronta dues visites consecutives (Mallorca i Sabadell), però d’aquí fins al final de la competició regular encara ha d’afrontar quatre partits més com a local, en els que, com sempre, l’afició tornarà a ser clau. Per aquest ordre, el Narcís Sala rebrà les visites del Logroñés, l’Sporting Mahonés, l’Espanyol B i la Villajoyosa.

mayorGols matiners
L’equip, a més, en aquests deu partits, ha aconseguit sempre posar-se pel davant en el marcador un fet que, si pot no ser decisiu per aconseguir la victòria final, sí que fa el camí més fàcil per aconseguir els tres punts. Així, d’aquesta desena d’enfrontaments guanyats al Narcís Sala, el gol més matiner és el que Máyor va aconseguir davant l’Alcoià (3’), si bé el segueixen de ben a prop el d’Héctor Bueno contra el Badalona (4’), el de Tarradellas davant l’Alacant (6’), el de Lanzarote contra l’Ontinyent (7’), el segon gol que va encaixar el Badalona, obra d’Aday (8’), i el de Miguélez davant el Lleida (9’).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS