Fran Piera, dubte per enfrontar-se al Dénia

pieraL’extrem, que diumenge passat va haver-se de retirar a les acaballes del partit contra el Gavà a causa d’unes molèsties, té una elongació que el fa ser dubte per jugar aquest diumenge amb el Dénia. Keko i Aday són, de moment, les baixes segures de l’equip.

Fran Piera és dubte per enfrontar-se aquest diumenge al Dénia al Narcís Sala. El jugador, que la setmana passada no va poder acabar el partit davant el Gavà i va haver-se de retirar del terreny de joc en els darrers minuts a causa d’unes molèsties, no s’ha pogut entrenar de moment amb el grup a causa d’una elongació i caldrà veure la seva evolució per saber si podrà entrar en la convocatòria d’aquest cap de setmana.

La llista de baixes, de moment, la integren Aday, que segueix recuperant-se del seu trencament muscular, i Keko. El davanter va ser ingressat dijous passat a causa d’una infecció a la zona del pòmul que li provocava, un mes després de ser operat, molèsties i marejos. Keko va ser donat d’alta aquest dilluns, si bé seguirà sent baixa.

Més en

Ferran Jutglà causa baixa

Premsa23 de maig de 2019

El Sant Andreu fa 71 punts, els mateixos que la temporada passada

Premsa21 de maig de 2019

Vols el cartell de l’homenatge?

Premsa20 de maig de 2019

Homenatge als quadribarrats de l’ascens a Segona A

Premsa20 de maig de 2019