Fran Piera, dubte per enfrontar-se al Dénia

pieraL’extrem, que diumenge passat va haver-se de retirar a les acaballes del partit contra el Gavà a causa d’unes molèsties, té una elongació que el fa ser dubte per jugar aquest diumenge amb el Dénia. Keko i Aday són, de moment, les baixes segures de l’equip.

Fran Piera és dubte per enfrontar-se aquest diumenge al Dénia al Narcís Sala. El jugador, que la setmana passada no va poder acabar el partit davant el Gavà i va haver-se de retirar del terreny de joc en els darrers minuts a causa d’unes molèsties, no s’ha pogut entrenar de moment amb el grup a causa d’una elongació i caldrà veure la seva evolució per saber si podrà entrar en la convocatòria d’aquest cap de setmana.

La llista de baixes, de moment, la integren Aday, que segueix recuperant-se del seu trencament muscular, i Keko. El davanter va ser ingressat dijous passat a causa d’una infecció a la zona del pòmul que li provocava, un mes després de ser operat, molèsties i marejos. Keko va ser donat d’alta aquest dilluns, si bé seguirà sent baixa.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS