El Sant Andreu s’enfronta demà a casa al Logroñés (12 hores), amb l’objectiu de passar pàgina i deixar enrere els dos darrers partits disputats lluny del Narcís Sala. Keko i Lanzarote per sanció, i Pons i Fran Piera per lesió són baixa, mentre que Máyor i Dani Martí seran dubte fins a última hora.

Només falten vuit jornades i ha arribat l’hora de demostrar que el Sant Andreu és el líder i pot acabar la lliga veient a la resta de rivals des de la posició més elevada de la taula. Després de dues ensopegades fora de casa, el primer equip torna al Narcís Sala, d’on encara ningú s’ha endut els tres punts, per enfrontar-se al Logroñés, l’onzè classificat. L’objectiu de la plantilla per al partit de demà no és altre que seguir amb el mateix estil de joc i sumar els tres punts. «Està molt clar, hem de guanyar o guanyar. No cal canviar res, nosaltres hem de seguir en la mateixa línea. Haurem fet coses malament per perdre dos partits consecutius, però les dues derrotes ens preocupen el just; hi ha formes i formes de perdre», apunta el tècnic, Natxo González.

miguelezDel rival de demà, l’entrenador explica que «mai ha anat perdut al descans. Saben gestionar molt bé els partits, tenen a gent amb molta experiència i no serà fàcil». Tot i això, afirma: «Hem de tenir confiança en les nostres possibilitats.»

Pel que fa a l’estat de la plantilla després dels dos últims partits, el tècnic afirma que «les derrotes mai senten bé, i més després d’una ratxa imparable. Normalment sempre hi ha un shock, però per això estic jo, per tractar d’estimular.» Natxo afegeix: «És humà que això passi, però hem de tractar de tornar a ser una mica el que érem. No em preocupa la forma de perdre, cal trobar novament l’equilibri emocional del que parlava quan érem tan bons.»

El tècnic recorda que l’afició serà més que necessària en aquests darrers quatre partits a casa: «A veure si l’afició respon, perquè el partit de demà serà molt important. Perds dos partits i la gent es pensa que l’equip es relaxa, que està cansat, que els jugadors pensen en el play-off… només els vull dir que depenem d’ells. Ens queden quatre partits a casa i amb 12 punts potser arribarem a ser campions. No sé si som conscients del que ens estem jugant, jo crec que no, tant a nivell de club com a nivell d’afició.»

Quatre baixes i dos dubtes
dani martíPer al partit de demà, l’equip té les baixes segures de Lanzarote i de Keko per sanció, i la de Pons i Fran Piera per lesió. El primer segueix recuperant-se de les seves molèsties al genoll, mentre que l’extrem es va fer dijous una elongació. A més, Máyor, amb molèsties als isquiotibials, i Dani Martí, que ha rebut un cop al peu en l’entrenament d’aquest matí, són dubte fins a última hora. «Arribem al partit envoltats de moltes adversitats, com són sancions i lesions. Durant tota la temporada hem tingut moments dolços i ara ens toca estrènyer les dents i saber patir», afirma Natxo.

Canvi d’hora
Els rellotges s’hauran d’avançar una hora aquesta matinada, de manera que a les 2 de la matinada passaran a ser les 3. Fins al proper mes d’octubre es mantindrà doncs, aquest nou horari, el d’estiu.

SANT ANDREU: Morales, Luso, Moyano, Rueda, Abraham, Xavi Moro, Héctor Bueno, Tarradellas, Aday, Miguélez i Marcos.
Altes: Máyor (sancionat).
Baixes: Pons i Fran Piera (lesionats) i Lanzarote i Keko (sancionats).
Dubtes: Máyor i Dani Martí.
Camp: Narcís Sala, 12 hores.
Àrbitre: Del Rio Ayete (col·legi aragonès).
Ràdio: RTV (91.6 FM)

Aposta pel Sant Andreu!
A la web miapuestasantandreu.com ja pots fer les teves apostes pel partit de lliga de demà del Sant Andreu contra el Logroñés. Aquesta tarda, l’estat de les apostes és el següent: el triomf del Sant Andreu es paga a 1,40 euros per euro apostat, l’empat es paga a 3,75 euros, i la derrota andreuenca es paga a 6 euros. A què esperes? Entra a miapuestasantandreu.com i aposta pel Sant Andreu!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS