Jornada ideal per ampliar distàncies

El primer equip afronta demà un complicat partit davant el Dénia, el millor equip de la segona volta. Els andreuencs intentaran ampliar les distàncies en una jornada amb diversos enfrontaments directes. Aday, Keko, Pons i Jonathan de Amo són baixa per demà, i Fran Piera serà dubte fins a l’últim moment.

El Sant Andreu juga demà (12 hores) un nou partit de lliga davant el Dénia. Els andreuencs, després de l’empat de la setmana passada a Gavà, intentaran seguir amb la dinàmica que tenen com a locals i que els ha portat a ser l’únic equip del grup tercer de la segona B que no ha perdut cap partit al seu camp. Tot i això, el partit de demà no serà gaire fàcil: « Ens els creuem en el millor moment de la temporada. Al davant tindrem al millor equip de la segona volta. Si féssim la classificació de la segona volta, ells serien els líders, amb un punt més que nosaltres», destaca el tècnic, Natxo González.

mayorLa jornada pot ser propícia per ampliar l’avantatge respecte els perseguidors. A més, podrien deixar enrere un rival com és el Dénia. «Ells seguirien tenint opcions, però nosaltres ja estaríem molt lluny per a ells. Aquest és el nostre objectiu: tractar d’ampliar la diferència, tant amb el cinquè com amb els que tenim més a la vora. Aquesta jornada hi ha partits interessants, a veure si podem sortir beneficiats.» I és que demà també juguen l’Ontinyent amb el Mallorca B i l’Alcoià amb el Barça Atlètic.

Per tal que els tres punts es quedin al Narcís Sala, l’equip haurà de retrobar-se amb el gol, ja que l’altre dia a Gavà es va deixar la porteria contrària a zero per quart cop aquesta temporada. «L’altre dia és el primer cop en tota la temporada que, tenint tantes opcions, no hem aconseguit marcar. Els partits es decideixen en accions de perill a favor i en contra. Vam tenir cinc o sis molt clares… és el primer cop i també és just que de tant en quant ens passin aquestes coses», afirma Natxo.

abrahamPel que fa al rival, els alacantins han guanyat en camps complicats, i en la segona volta han trobat la regularitat a domicili que els va faltar en el primer tram: «En la primera volta fora de casa no van aconseguir massa bons resultats, però en la segona volta estan guanyant en camps petits, o a Benidorm, Alacant… és un equip bastant complet», explica l’entrenador andreuenc.

Del partit de demà, Natxo espera que sigui equilibrat i creu que el Dénia no té res a perdre. «Si aconsegueixen un triomf es tornen a ficar de ple en la lluita. Jo, si fos ells, vindria aquí amb tota la desimboltura possible. Crec que vindran a guanyar, no sé de quina forma, però crec que jugaran amb dos puntes al davant i seran un equip perillós.»

Quatre baixes i un dubte
ponsDemà no es podran vestir de curt, a més de Keko i Aday, que segueixen recuperant-se, Pons i Jonathan de Amo. El mig arrossega problemes al tendó rotulià, mentre que el central té molèsties a la zona cervical. Fran Piera, que diumenge passat a La Bòbila va fer-se una elongació, segueix sent dubte i no serà fins demà quan se sabrà si pot entrar o no en la convocatòria.

SANT ANDREU: Morales, Luso, Moyano, Amarilla, Abraham, Dani Martí, Héctor Bueno, Tarradellas, Lanzarote, Miguélez i Máyor.
Resta de la convocatòria: Pau (ps), Fran Grima, Rueda, Ramon Masó, Xavi Moro, Fran Piera i Marcos.
Altes: Abraham (sancionat).
Baixes: Aday, Keko, Pons i Jonathan de Amo (lesionats).
Dubte: Fran Piera.
Àrbitre: Burgos Bengoetxea (col·legi basc).
Camp: Narcís Sala, 12 hores.

Aposta pel Sant Andreu!
A la web miapuestasantandreu.com ja pots fer les teves apostes pel partit de lliga de demà del Sant Andreu contra el Badalona. Aquesta tarda, l’estat de les apostes és el següent: el triomf del Sant Andreu es paga a 1,55 euros per euro apostat, l’empat a 3,40 euros, mentre que la derrota andreuenca es paga a 5,50 euros. A què esperes? Entra a miapuestasantandreu.com i aposta pel Sant Andreu!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS