La neu fa suspendre els entrenaments d’aquesta tarda

neuAquest era l’aspecte que oferia el Narcís Sala aquesta tarda. Degut al temporal de neu, el club ha decidit suspendre tots els entrenaments previstos per aquesta tarda als tres camps on s’exerciten els equips del club: Narcís Sala, Centenari i Bon Pastor.

El club ha decidit suspendre aquesta tarda tots els entrenaments en els tres camps on els equips andreuencs s’exerciten: Narcís Sala, Centenari i Bon Pastor. La intensa nevada que ha caigut sobre Sant Andreu ha obligat a cancel·lar els entrenaments, no només per la situació dels camps, sinó també per evitar els desplaçaments per carretera o per dins de la ciutat dels pares per portar als joves jugadors fins al camp.

Tot i que aquest matí el primer equip s’ha exercitat sense problemes, al migdia el club ha decidit suspendre els entrenaments. A més, a la tarda l’Ajuntament de Barcelona ha recomanat a totes les entitats evitar les activitats a l’aire lliure.

Més en

El Sant Andreu cau de penal (1-0)

Premsa11 d'agost de 2019

Segona eliminatòria contra un Segona B

Premsa10 d'agost de 2019

David Serrano reforça l’atac quadribarrat

Premsa9 d'agost de 2019

Visita de dos equips estatunidencs, en St. Mary’s College Men i el Dickinson Athletics

Premsa8 d'agost de 2019