La neu fa suspendre els entrenaments d’aquesta tarda

neuAquest era l’aspecte que oferia el Narcís Sala aquesta tarda. Degut al temporal de neu, el club ha decidit suspendre tots els entrenaments previstos per aquesta tarda als tres camps on s’exerciten els equips del club: Narcís Sala, Centenari i Bon Pastor.

El club ha decidit suspendre aquesta tarda tots els entrenaments en els tres camps on els equips andreuencs s’exerciten: Narcís Sala, Centenari i Bon Pastor. La intensa nevada que ha caigut sobre Sant Andreu ha obligat a cancel·lar els entrenaments, no només per la situació dels camps, sinó també per evitar els desplaçaments per carretera o per dins de la ciutat dels pares per portar als joves jugadors fins al camp.

Tot i que aquest matí el primer equip s’ha exercitat sense problemes, al migdia el club ha decidit suspendre els entrenaments. A més, a la tarda l’Ajuntament de Barcelona ha recomanat a totes les entitats evitar les activitats a l’aire lliure.

Més en

Ferran Jutglà causa baixa

Premsa23 de maig de 2019

El Sant Andreu fa 71 punts, els mateixos que la temporada passada

Premsa21 de maig de 2019

Vols el cartell de l’homenatge?

Premsa20 de maig de 2019

Homenatge als quadribarrats de l’ascens a Segona A

Premsa20 de maig de 2019