Lanzarote i Keko, sancionats amb un partit

lanzaroteEl Jutge de Competició ha sancionat amb un partit a l’extrem i al davanter andreuencs després que Lanzarote fos expulsat i Keko veiés la cinquena targeta groga el passat diumenge contra el Sabadell. Tots dos hauran de veure el partit davant el Logroñés des de la graderia.

Diumenge passat a la Nova Creu Alta de Sabadell, l’extrem quadribarrat va veure dues targetes grogues, mentre que l’àrbitre va mostrar al davanter la cinquena targeta groga del cicle, just en el dia que reapareixia després d’haver-se recuperat de la intervenció al pòmul. El Jutge de Competició, per tant, els ha imposat el pertinent partit de sanció que hauran de complir aquest diumenge, davant el Logroñés al Narcís Sala.

Lanzarote complirà així aquest proper diumenge el segon partit de sanció d’aquesta temporada, ja que anteriorment es va perdre l’enfrontament amb el Badalona per acumulació d’amonestacions. Per a Keko, aquest serà el primer partit de sanció del curs.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS