Marcos tornarà a Mallorca amb la quadribarrrada

El davanter andreuenc, nascut a Pollença, tornarà aquest dissabte a Palma de Mallorca per enfrontar-se al filial balear, club on va jugar dues temporades consecutives a tercera divisió. Va ser des d’aquest filial des d’on Marcos va fer el salt al Sant Andreu.

El d’aquest dissabte serà, sens dubte, un partit especial per a un dels jugadors andreuencs. Marcos Jiménez va néixer a Pollença i, després del seu pas pel San Francisco i el Constancia, va vestir la samarreta del Mallorca jugant dues temporades a tercera divisió amb el seu filial.

marcosAixí, aquest dissabte serà el primer cop que Marcos tornarà a Palma de Mallorca per enfrontar-se al que va ser el seu equip durant dos anys i des d’on va volar cap a Barcelona per fitxar pel Sant Andreu l’estiu del 2007. Curiosament, serà la primera vegada que disputi un partit de lliga a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio, ja que quan Marcos vestia la samarreta del conjunt balear els partits es jugaven al Lluís Sitjar.

Després d’una temporada a tercera (la de l’ascens a segona B), on va marcar onze gols i, a més, va anar convocat amb la selecció catalana amateur, el club va decidir cedir-lo el curs passat a l’Orihuela, club amb el que va debutar a segona B. Ara, de nou al Sant Andreu està vivint el seu millor moment a nivell personal. I és que el davanter arriba a aquest partit en un excel·lent moment de forma.

Al Miniestadi, fa tot just quatre jornades, va aprofitar els minuts que va disposar i va marcar el seu primer gol aquesta temporada. I diumenge passat, davant el Dénia, Marcos va ser titular per primer cop aquest curs i va celebrar-ho de la millor manera: amb un altre gol, el que va obrir el marcador. Seguirà la ratxa a la seva terra?

Més en

Ferran Jutglà causa baixa

Premsa23 de maig de 2019

El Sant Andreu fa 71 punts, els mateixos que la temporada passada

Premsa21 de maig de 2019

Vols el cartell de l’homenatge?

Premsa20 de maig de 2019

Homenatge als quadribarrats de l’ascens a Segona A

Premsa20 de maig de 2019