Marcos tornarà a Mallorca amb la quadribarrrada

El davanter andreuenc, nascut a Pollença, tornarà aquest dissabte a Palma de Mallorca per enfrontar-se al filial balear, club on va jugar dues temporades consecutives a tercera divisió. Va ser des d’aquest filial des d’on Marcos va fer el salt al Sant Andreu.

El d’aquest dissabte serà, sens dubte, un partit especial per a un dels jugadors andreuencs. Marcos Jiménez va néixer a Pollença i, després del seu pas pel San Francisco i el Constancia, va vestir la samarreta del Mallorca jugant dues temporades a tercera divisió amb el seu filial.

marcosAixí, aquest dissabte serà el primer cop que Marcos tornarà a Palma de Mallorca per enfrontar-se al que va ser el seu equip durant dos anys i des d’on va volar cap a Barcelona per fitxar pel Sant Andreu l’estiu del 2007. Curiosament, serà la primera vegada que disputi un partit de lliga a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio, ja que quan Marcos vestia la samarreta del conjunt balear els partits es jugaven al Lluís Sitjar.

Després d’una temporada a tercera (la de l’ascens a segona B), on va marcar onze gols i, a més, va anar convocat amb la selecció catalana amateur, el club va decidir cedir-lo el curs passat a l’Orihuela, club amb el que va debutar a segona B. Ara, de nou al Sant Andreu està vivint el seu millor moment a nivell personal. I és que el davanter arriba a aquest partit en un excel·lent moment de forma.

Al Miniestadi, fa tot just quatre jornades, va aprofitar els minuts que va disposar i va marcar el seu primer gol aquesta temporada. I diumenge passat, davant el Dénia, Marcos va ser titular per primer cop aquest curs i va celebrar-ho de la millor manera: amb un altre gol, el que va obrir el marcador. Seguirà la ratxa a la seva terra?

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS