Massa premi per al Sabadell

El Sant Andreu ha perdut aquesta tarda a la Nova Creu Alta el segon partit consecutiu. Un solitari gol de Robles a l’inici del partit, just en la primera oportunitat que ha tingut el conjunt vallesà, ha estat prou. Si bé el Sant Andreu ha tingut moltes ocasions per marcar, els jugadors no han estat encertats de cara a porta i no han superat De Navas.

El Sant Andreu ha saltat a la gespa de la Nova Creu Alta molt endollat, i Lanzarote (3′) després d’una bona jugada combinada, ha intentat superar De Navas amb un bon xut, però el porter ha pogut refusat la pilota.

ocasióEls andreuencs han seguit pressionant la porteria local i, en una falta que li han fet a Marcos, Héctor Bueno ha fet novament lluir-se a De Navas amb un xut amb la cama esquerra (15′). Però quan els andreuencs seguien pressionant i arribaven amb perill, el Sabadell ha aprofitat la primera ocasió que ha tingut: Eneko ha centrat des de la banda esquerra i Robles, dins de l’àrea, ha superat Morales fent passar la pilota sota les seves cames (16′).

Tot i la gerra d’aigua freda que ha suposat el gol, el Sant Andreu ha continuat atacant, a la recerca de l’empat. Marcos, avui titular per cobrir la baixa de Máyor per sanció, ha provat sort amb un fort xut des de fora de l’àrea (23’). El partit s’ha anat ensopint amb el pas dels minuts, i cap dels dos equips ha gaudit d’ocasions massa clares fins que al minut 41, Marcos ha passat la pilota enrere cap a Héctor Bueno, que ha xutat tal i com venia, però la pilota ha marxat desviada.

Ja en la segona part, Marcos ha recollit una bona passada interior, tot i que el seu xut ha sortit a la esquerra de la porteria de De Navas. Morales, a l’altra àrea, ha hagut d’esforçar-se per enviar a córner una pilota d’Eneko (56′), i dos minuts més tard, el Sabadell ha tingut una nova ocasió de la mà de Blas, però Morales novament ha tret una mà per refusar la pilota (58′).

kekoEn la següent jugada, Lanzarote ha enviat una falta al punt de penal (62′), però ni Luso ni Amarilla han aconseguit contactar amb la pilota. Morales ha tornat a ser providencial en rebutjar amb els peus un xut d’Arnal quan aquest es trobava sol davant d’ell (75′). I ja en els darrers minuts, novament Marcos podria haver aconseguit l’empat (87′) però no ha arribat per poc a una pilota llarga.

Ja en el temps afegit, Lanzarote ha enfilat camí de vestidors abans d’hora després de veure la segona targeta groga quan l’àrbitre ha entès que havia simulat penal en una caiguda a l’àrea vallesana.

La derrota, sumada a la victòria del Barça Atlètic, fa que els andreuencs continuïn primers, tot i que a vuit punts dels blaugranes quan resten 24 per disputar-se.

SABADELL 1
SANT ANDREU 0onze

SABADELL: De Navas, Chapi, Pep Pagès, Agustín, Jaume, Robles, Puigdollers, Blas (Àxel 77′), Eneko, Juvenal (Roberto 82′) i Arnal (Fran Arévalo 85′).
SANT ANDREU: Morales, Luso, Amarilla, Rueda, Abraham, Héctor Bueno (Aday 82′), Dani Martí (Xavi Moro 71′), Lanzarote, Tarradellas (Keko 71′), Miguélez i Marcos.
GOLS: 1-0 (16′) Robles.
ÀRBITRE: Suárez Betancor (col·legi de Las Palmas). Targetes grogues: als locals Juvenal, Robles, Chapi i Eneko, i als visitants Rueda i Keko. Targetes vermelles: al visitant Lanzarote (93′) per doble amonestació.
PÚBLIC: uns 1.000 espectadors a la Nova Creu Alta.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS