Máyor es perdrà el partit contra el Sabadell per sanció

El Jutge de Competició ha sancionat amb un partit al davanter andreuenc després que Máyor veiés la cinquena targeta groga el passat diumenge contra el Mallorca B. Així, haurà de veure el partit davant de la Nova Creu Alta davant el Sabadell des de la graderia.

El davanter quadribarrat va veure el passat diumenge durant el partit davant el filial balear la cinquena targeta groga del cicle. El Jutge de Competició, per tant, li ha imposat el pertinent partit de sanció que complirà davant el conjunt del Vallès Occidental.

Máyor complirà així aquest proper diumenge el segon partit de sanció d’aquesta temporada. Anteriorment ja es va perdre el primer partit de lliga, a Lleida, per arrossegar un partit de sanció de la seva anterior etapa a l’Ontinyent.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS