Més accions, més campions

accio.jpgSi compres tres accions de la Unió Esportiva fins al 29 de maig, et descomptarem l’import del preu de l’abonament de la propera temporada i et regalarem una entrada pel partit al Narcís Sala de la fase d’ascens d’aquest maig. A què esperes? Fes-te accionista!

Ahir es va obrir la primera fase de venda d’accions després que la setmana passada s’aprovés en la junta d’accionistes l’ampliació de capital de la societat. Durant el proper mes, doncs, les persones que ja són accionistes del club podran comprar una acció nova per cada dues de les antigues.

El club, per engrescar el màxim de gent possible a fer-se accionista de la Unió Esportiva, ha endegat la campanya «Més accions, més campions» per la qual posa a disposició de tots aquells aficionats que vulguin comprar accions un paquet promocional que inclou avantatges.

A tots aquells que, des d’avui i fins al 29 de maig comprin un mínim de tres accions de la Unió Esportiva, se’ls descomptarà l’import íntegre de l’adquisició del preu de l’abonament de la propera temporada. A més, també s’enduran de regal una entrada per veure el partit de la fase d’ascens d‘enguany que el primer equip disputi a casa.

Totes aquestes persones que s’acullin a la campanya i que no pertanyin a la primera emissió (és a dir, les persones que encara a dia d’avui no són accionistes de la societat) podran adquirir el butlletí de subscripció d’accions, condicionat a que una vegada finalitzat el termini de subscripció preferent atorgat als accionistes, el 29 d’abril, encara restin accions no subscrites.

Tot són avantatges! No t’ho pensis: fes-te accionista de la Unió Esportiva Sant Andreu!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS