Miguélez, Xavi Moro i Natxo González, sancionats amb un partit

miguelezDiumenge passat, Miguélez va veure la cinquena targeta groga de la temporada, Xavi Moro va ser expulsat per doble amonestació, i el tècnic andreuenc, Natxo González va ser amonestat per l’àrbitre Del Rio Ayete. Els dos primers no podran vestir-se de curt a Alcoi i l’entrenador haurà de veure el partit des de la graderia.

El partit d’aquest passat diumenge davant el Logroñés ha deixat a tres sancionats a les files del primer equip. Per una banda, Miguélez va veure la cinquena targeta groga i el Jutge de Competició li ha imposat el pertinent partit de sanció per acumulació d’amonestacions. Per la seva banda, el mig Xavi Moro va ser expulsat en aquest partit per l’àrbitre, Sergio Del Rio Ayete, i també es perdrà el proper partit. Així, cap dels dos es podrà vestir de curt aquest proper dilluns a El Collao d’Alcoi.

Qui també haurà de complir un partit de sanció és el tècnic, Natxo González. El col·legiat va reflectir a l’acta que va amonestar a l’entrenador per «sortir de l’àrea tècnica 10 metres aproximadament per donar instruccions als seus jugadors».

Per a Xavi Moro, aquest serà el segon partit de sanció d’aquesta temporada després d’haver descansat davant el Terrassa per acumulació de cinc amonestacions, mentre que per a Miguélez, el de dilluns serà el primer partit que es perd per sanció. Per la seva banda, Natxo González complirà el segon partit de sanció aquest curs després que fos expulsat a Dénia i no pogués seure a la banqueta a casa davant el Mallorca B.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS