Natxo González: «Amb 66 punts, la classificació per a les eliminatòries és gairebé real»

En la roda de premsa posterior al partit contra el Dénia, el tècnic andreuenc es mostrava satisfet pels tres punts sumats, que els apropen una mica més al primer objectiu de la temporada. Tot i això, explicava que l’equip havia jugat amb foc davant d’un bon rival, el millor equip de la segona volta fins ahir i, que per sort, els havia sortit bé.


Content pels tres punts, sobretot pel darrer gol, en què heu aconseguit reaccionar just després de l’empat?

Sí, amb els tres punts sí que estic content. Se’ns havia posat amb l’empat malament el partit, però és el que té ser el líder.

I amb el joc?
No, no estic satisfet perquè hem perdut molt el control de la pilota. Sabíem que això podia passar. És un equip que a base de faltes… a més en l’estratègia són molt poderosos. Hem jugat amb foc i ens ha sortit bé, però hem jugat amb foc! Però bé, estic molt satisfet pel treball, però sempre hi ha coses negatives i en aquest cas és aquesta.

natxoNo s’ha d’especular tant, s’ha d’anar més a buscar el partit. Tu això s’ho comentes als teus jugadors?
Sí, però el que passa és que des de la barrera tot es veu molt bé. La pissarra tot ho aguanta i tots veiem el mateix, però al davant teníem a un equip que era el millor de la segona volta. El que passa és que no es respecta al contrari, tot i que es digui Dénia. Ells veníem en un estat d’ànim molt important, no tenien res a perdre realment, i nosaltres hem tingut el control del partit. Durant el primer temps hem estat intel·ligents, hem esperat el moment i hem fet un grandíssim gol, l’1-0 i després l’únic que ens ha faltat ha estat lligar alguna transició, però l’equip no ha especulat. A vegades estàs més encertat, avui ha costat bastant treure la pilota per aprofitar les transicions i mica en mica, a ells l’1-0 els donava vida i en una acció han empatat. Tenim dret a, en algunes coses, no ser tan bons.

Sembla que l’equip s’autorregula. Marca l’1-0 i fins que no heu rebut l’empat…
Sí, pot semblar-ho. Però és la dinàmica de tota la temporada. Amb l’1-0 ens ha faltat enganxar dues o tres passades quan recuperàvem la pilota i aprofitar la nostra velocitat. Al final hem de saber quins són els nostres punts forts i els punts febles. Un dels nostres punts forts és la transició defensa-atac, com la que ha tret Morales amb rapidesa. El que ens ha passat és que no hem aconseguit trenar aquesta jugada que ens hagi donat el 2-0. Sí que és cert que la sensació pot ser aquesta.

Avui li has donat la titularitat a Marcos i ha aprofitat l’oportunitat.
Sí, i me n’alegro molt per ell. És el primer partit que juga com a titular. Cada dia està treballant com tots i crec que li havia arribat el moment i ha marcat un gol. Me n’alegro molt per ell perquè s’ho mereix.

La jornada passada deies que si sumàveu els punts a Gavà, tindríeu 65 i estaríeu dins la mitjana de punts per jugar les eliminatòries. Avui ja teniu 66.
Sí, si mires una mica la mitjana de punts necessària de punts a segona B per jugar les eliminatòries és aquesta: uns cops són 67, d’altres 64… però estem en aquesta mitjana. Falten 30 punts encara i el camí és el correcte. Estem aquí, no sé si aquests punts seran suficients però amb 66 punts i amb 30 per endavant la classificació per a les eliminatòries és gairebé real.

Queden 10 jornades, d’elles quatre a casa i sis a fora. Creus que el campionat passa pel Narcís Sala?
Crec que quatre partits són 12 punts, ens aniríem a 78. Pot ser suficient o igual no. Això de les dades i els números, sempre hi ha històricament una xifra però mai la saps. El nostre objectiu ha de ser anar dia a dia i ara tenim dues sortides complicades a Mallorca i Sabadell, i tractarem d’anar a Mallorca a guanyar. I fins a on arribem.

En la roda de premsa posterior al partit contra el Dénia, el tècnic andreuenc es mostrava satisfet pels tres punts sumats, que els apropen una mica més al primer objectiu de la temporada. Tot i això, explicava que l’equip havia jugat amb foc davant d’un bon rival, el millor equip de la segona volta fins ahir i, que per sort, els havia sortit bé.


Content pels tres punts, sobretot pel darrer gol, en què heu aconseguit reaccionar just després de l’empat?

Sí, amb els tres punts sí que estic content. Se’ns havia posat amb l’empat malament el partit, però és el que té ser el líder.

I amb el joc?
No, no estic satisfet perquè hem perdut molt el control de la pilota. Sabíem que això podia passar. És un equip que a base de faltes… a més en l’estratègia són molt poderosos. Hem jugat amb foc i ens ha sortit bé, però hem jugat amb foc! Però bé, estic molt satisfet pel treball, però sempre hi ha coses negatives i en aquest cas és aquesta.

natxoNo s’ha d’especular tant, s’ha d’anar més a buscar el partit. Tu això s’ho comentes als teus jugadors?
Sí, però el que passa és que des de la barrera tot es veu molt bé. La pissarra tot ho aguanta i tots veiem el mateix, però al davant teníem a un equip que era el millor de la segona volta. El que passa és que no es respecta al contrari, tot i que es digui Dénia. Ells veníem en un estat d’ànim molt important, no tenien res a perdre realment, i nosaltres hem tingut el control del partit. Durant el primer temps hem estat intel·ligents, hem esperat el moment i hem fet un grandíssim gol, l’1-0 i després l’únic que ens ha faltat ha estat lligar alguna transició, però l’equip no ha especulat. A vegades estàs més encertat, avui ha costat bastant treure la pilota per aprofitar les transicions i mica en mica, a ells l’1-0 els donava vida i en una acció han empatat. Tenim dret a, en algunes coses, no ser tan bons.

Sembla que l’equip s’autorregula. Marca l’1-0 i fins que no heu rebut l’empat…
Sí, pot semblar-ho. Però és la dinàmica de tota la temporada. Amb l’1-0 ens ha faltat enganxar dues o tres passades quan recuperàvem la pilota i aprofitar la nostra velocitat. Al final hem de saber quins són els nostres punts forts i els punts febles. Un dels nostres punts forts és la transició defensa-atac, com la que ha tret Morales amb rapidesa. El que ens ha passat és que no hem aconseguit trenar aquesta jugada que ens hagi donat el 2-0. Sí que és cert que la sensació pot ser aquesta.

Avui li has donat la titularitat a Marcos i ha aprofitat l’oportunitat.
Sí, i me n’alegro molt per ell. És el primer partit que juga com a titular. Cada dia està treballant com tots i crec que li havia arribat el moment i ha marcat un gol. Me n’alegro molt per ell perquè s’ho mereix.

La jornada passada deies que si sumàveu els punts a Gavà, tindríeu 65 i estaríeu dins la mitjana de punts per jugar les eliminatòries. Avui ja teniu 66.
Sí, si mires una mica la mitjana de punts necessària de punts a segona B per jugar les eliminatòries és aquesta: uns cops són 67, d’altres 64… però estem en aquesta mitjana. Falten 30 punts encara i el camí és el correcte. Estem aquí, no sé si aquests punts seran suficients però amb 66 punts i amb 30 per endavant la classificació per a les eliminatòries és gairebé real.

Queden 10 jornades, d’elles quatre a casa i sis a fora. Creus que el campionat passa pel Narcís Sala?
Crec que quatre partits són 12 punts, ens aniríem a 78. Pot ser suficient o igual no. Això de les dades i els números, sempre hi ha històricament una xifra però mai la saps. El nostre objectiu ha de ser anar dia a dia i ara tenim dues sortides complicades a Mallorca i Sabadell, i tractarem d’anar a Mallorca a guanyar. I fins a on arribem.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS