Natxo González: «Des del meu punt de vista, l’arbitratge ens ha perjudicat bastant»

Després de caure a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio de Mallorca, el tècnic atenia als micròfons de Ràdio Trinitat Vella i afirmava que calia donar-li la importància justa i necessària a la derrota, alhora que afegia que creia que el darrer gol del Mallorca B podria haver arribat en fora de joc, si bé ni l’àrbitre ni el linier l’havien assenyalat.

Quina llàstima!
Sí, una llàstima, però com deia als companys, en una temporada passa de tot: guanyes partits, guanyes i perds en l’últim minut, remuntes partits, et remunten com ha passat avui i no ens havia passat en tot l’any… Cal acceptar-ho. És una llàstima.

Si havia de passar algun dia, millor que passi ara que a la fase d’ascens.
Sí, indubtablement. Ara tens un marge per recuperar-te i per tot, i en un partit decisiu això et pot deixar fora. També és bo que passi, que ens trobem amb aquestes situacions i sapiguem controlar-les, ja que normalment no som un equip que encaixi tres gols. És la primera vegada, però això passa per molts factors. A més, avui ha hagut un arbitratge que des del meu punt de vista ens ha perjudicat bastant, inclús m’atreviria a dir que l’últim gol ha estat en fora de joc… al final sumes una sèrie de factors i d’aquí que haguem perdut.

NatxoDos gols del Mallorca B, el primer sobretot, psicològic, han posat nerviós a l’equip?
Sí, hagués estat millor que haguéssim arribat al descans amb el 0-2; estic segur que hagués estat una altra cosa. Amb l’1-2 l’equip no estava nerviós, ja sabem com són els filials, a mida que arriba el final, els equips que millor estan físicament són els filials, perquè són els que tenen gent més jove, ràpida i desequilibrant. Sabíem al descans que patiríem molt, però hem tractat de contrarestar aquest joc. Tampoc han tingut moltes ocasions clares, però les que han tingut les han materialitzat.

Al Sant Andreu li costen els partits sobre gespa natural?
Les dades ens diuen que és on més estem patint. Crec que d’alguna manera ho estem notant, no crec que sigui decisiu però sí que ho estem notant. Estem acostumats a un tipus de gespa, a un camp amb unes dimensions determinades, i òbviament això tindrà la seva influència. Quanta no ho sé, però sí que és cert que ho estem acusant una miqueta.

Un punt positiu és la derrota del Barça Atlètic al Miniestadi.
Qui ens anava a dir que el Barça perdria avui al seu camp amb l’Sporting Mahonés? Cada cop queden menys jornades i aquí tothom s’agafa a la taula de salvació i costa molt i cada cop costarà més. Per això cal donar-li la importància justa i necessària a aquesta derrota, no més.

En el tercer gol, l’equip ha fet malament la jugada del fora de joc, o el gol ha estat en fora de joc?
És una jugada que la hem fet en infinitat d’ocasions durant tot l’any i sempre ha estat fora de joc, i avui doncs des del meu punt de vista ha estat fora de joc, però el linier no ha aixecat la bandera, i si no ho ha estat doncs hem comès una errada. Però al final poses en una balança el que ens està donant aquesta jugada durant tot l’any si bé corres un risc com el que avui ens ha passat.

Parlant d’estratègia, avui els gols han estat a la sortida d’un córner.
Sí, sabíem que era un dels nostres punts forts, ja que aquest és un dels seus punts febles, i l’hem aprofitat.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS