Natxo González: «No estem satisfets amb el joc, però és un puntet més fora de casa»

En la roda de premsa posterior al partit contra el Gavà, l’entrenador andreuenc afirmava no estar content amb el joc que l’equip havia fet a La Bòbila, tot i que també explicava que ja s’esperava un partit així i recordava que havien deixat la porteria a zero com a visitants després de tres partits consecutius encaixant.

Com has vist el partit?
Sí, des del punt de vista de l’espectador no ho sé. Des d’allà baix he vist el que preveia. Un partit amb no massa control per part de cap dels dos equips i amb accions que han pogut desequilibrar el partit tant per una banda com per l’altra. En quant a joc no hem fer com el Barça-Málaga d’ahir nit però hem fet el que hem pogut, el que ens han deixat.

Està satisfet amb el joc del seu equip?
Mai estic satisfet. Crec que sempre es poden fer millor les coses. Avui no ho estic. Però jo ja preveia un partit així, complicat, en els que costa entrar, el Gavà a baix, per això no m’enganxa per sorpresa un partit així, ja que sempre passa el mateix.

Potser el millor és que el Barça Atlètic va empatar i tot queda igual que la setmana passada?
Sí, com ahir va empatar el Barça avui hem dit, mira nosaltres també anem a empatar, si haguessin guanyat nosaltres haguéssim sumat els tres punts. Crec que el millor és haver sumat un punt, tot i que per a alguns pugui semblar poc, i seguim en la nostra línia. No hem encaixat fora de casa, que feia temps que no ho aconseguíem, ens veiem sorpresos amb un gol a l’inici, i avui almenys hem deixat la porteria a zero.

natxoDes de Maó que no acabeu un partit sense marcar cap gol. I no serà per jugades. No sé si al final ha hagut nervis…
Hem de ser una mica més sensats, per dir-ho d’alguna manera, en com estava el partit. Hem provocat que en alguna ocasió ens fessin l’1-0 i marxéssim cap a casa. Al final, quan veus que passen els minuts i tens l’obligació de guanyar, perquè clar, ara tenim l’obligació de guanyar cada diumenge, llavors et comences a descol·locar, l’equip es desordena i provoca contraatacs de l’equip contrari. Nosaltres hem pogut fer un gol amb Fran Piera, ells han pogut fer l’1-0. En definitiva, són partits que es trenquen i aquí hem de ser sensats, en funció de com estava el partit en aquest moment.

Dels punts positius que podem treure del partit d’avui, un és Rueda, que ja va acumulant minuts.
És una nota positiva perquè Amarilla aquesta setmana ha arrossegat molèsties i l’objectiu era donar-li més minuts perquè mica en mica es vagi trobant millor.

Ramon Masó ha tingut algun tipus de problema?
Bessons. Portava molt de temps sense competir, el camp estava tou, no estem acostumats a aquesta superfície, i ell ha demanat el canvi.

És un punt, comptant que el Barça també va empatar no és un mal resultat. Ja resta una jornada més, esteu més a prop del títol?
Sí, sobretot de la classificació per a les eliminatòries. Veníem amb la il·lusió de sumar tres punts i ficar-nos amb 65, que aquí pot estar la mitjana de punts per jugar aquestes eliminatòries i bé, hem sumat un, ens posem amb 63 i tenim dos objectius marcats. El primer classificar-nos per a les eliminatòries i, a més, si ens classifiquem el més aviat millor, voldrà dir que vas guanyant i que al menys amb el segon mantens la diferència. Per lo tant, insisteixo, ens hauria agradat guanyar, no estem satisfets amb el joc, però és un puntet més fora de casa.

Arriba el moment de la temporada en què tots els equips van al màxim, així  que, major dificultat.
Sí, però jo crec que ja comença durant la segona volta, quan costa més treure els punts. És el que dius, un punt pot ser fonamental, així que la gent colla al màxim per aconseguir els objectius que té cadascú.

Abans comentaves el tema de les molèsties, Fran també ha acabat el partit tocat?
Sí, en els darrers minuts hem jugat amb deu. No ho sé, sembla que ha tingut un problema muscular  als isquiotibials. Ell diu que ha notat alguna cosa fora de lo normal.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS